<

Житель Нововолинська отримав п’ять років умовно за сепаратизм

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 20.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Дослухавшись до доводів прокурорів, Нововолинський міський суд 19 січня 2017 року визнав 33-річного волинянина винним у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України та порушенні рівноправності громадян залежно від їх національної приналежності (кримінальні правопорушення, передбачених ст. 110 та 161 Кримінального кодексу України).

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нововолинський міський суд розглядав справу 33-річного волинянина, якого звинувачували у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України та порушенні рівноправності громадян залежно від їх національної приналежності.

Нововолинець розповсюджував у соціальних мережах матеріали із закликами до зміни меж території та державного кордону України, розпалюванням національної ворожнечі і ненависті, приниженням національної честі та гідності.

У суді чоловік свою вину у визнав повністю та щиро розкаявся.

Згідно з вироком суду, чоловікові призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку.




коментарів: 4
  1. Якщо суд визнав його винним, то чому замовчується його ім’я? Презумпція невинуватості діє до рішення суду. А це не є достовірна подача новин, а щось типу “баба бабі сказала”. Оприлюднять і’мя, будь ласка. Таких “діячів” повинні знати і в лице, і поіменно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер