<

Згорівшим чоловіком виявився житель Жовтневого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 20.01.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

17 січня  близько півночі біля зупинки на 15 мікрорайоні живцем згорів чоловік.

Загиблим виявився житель Жовтневого 1949 року народження Жихарєв Валерій. Останнім часом чоловік у великих дозах вживав алкоголь, курив і мав проблем із пам’яттю, періодично покидав місце проживання. Його ж декілька днів поспіль бачили місцеві жителі на 15 мікрорайоні, зокрема, і в день нещасного випадку, неодноразово його спостерігали відпочиваючим на зупинці. На місці події було знайдено порожні паперові упаковки з-під спиртного та кульок із алкоголем. На тому місці де чоловік спав було багато недопалків та цигарок.

Палаючого чоловіка помітили перехожі, викликавши відповідні служби. На той момент він був непритомний,  а по приїзді пожежної та швидкої допомоги було встановлено смерть. Одяг загиблого майже весь згорів, була пошкоджена вогнем верхня частина тіла.

Підпалу не було. Тому що, по-перше, факт був зафіксований камерою, це внесено до кримінально провадження, на записі було видно що, людина за хлібним кіоском намагалась щось підпалити, згодом розгорілось полум’я, інших осіб біля чоловіка чи перехожих в той час не було; по-друге, на місці, де був спертий чоловік не згоріли ні паперові оголошення ні шар фарби на контейнері, що мало б місце при облитті людини якоюсь сумішшю, яка частково потрапила б на поверхню кіоску.

Попередньо причиною смерті є отруєння чадним газом, але остаточно, встановлюватиме судово-медична експертиза. Також попередньо встановлено, що при розтині тіла будь-яких поранень не виявлено. На загиблому була одягнена синтетична шуба, яка швидше за все і спалахнула в одну мить. Свідки стверджують, що вдень чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння (остаточно встановить експертиза), тому коли і загорівся його верхній одяг він не був в стані сам себе рятувати, або хоча б намагатись скинути шубу.

Надалі триває експертиза в тому числі й пожено-технічна, щоб виявити чи були присутніми якість суміші на одязі чоловіка та грунту де він лежав.

Про деталі випадку журналісти “БУГу” дізнавались у тимчасово виконуючого обов’язків начальника міліції Нововолинська Андрія Душного.

Читайте також попередню публікацію про цей випадок Такого жаху в Нововолинську ще не було – вночі живцем згоріла людина.

бддерп01

бддерп04




один коментар
  1. Треба було б прочитати в газеті “Вечірнє місто” про цю подію статтю Валюхи Савчук,але бачу, що Душного схопили!!!ще гарячим після свят і він не встиг дати інтерв”ю Валюсі,де б та таке б написала, як у випадку з закладенням вибухівки в супермаркет “вОПАк”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа