<

Жертви чадного газу в квартирі Нововолинська: жінку знайшли у ванній, а сина – на підлозі серед іграшок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 1.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
20
/ коментарів 9

У нововолинській квартирі, де вчаділи 36-річна жінка зі своїм сином, 6 років тому вже труїлися чадним газом. Причину фахівці встановлюють. Відкрите кримінальне провадження.

Нагадаємо, ввечері 29-го січня свекруха знайшла мертвими в квартирі свою невістку з онуком. Про деталі трагедії йдеться в сюжеті ТСН.

Рідні жінки та 1,5-річного хлопчика обурюються через те, що чадним газом труяться вже не вперше.

Мати чоловіка не може отямитися – саме вона знайшла мертвими свою невістку і маленького онука.

“Відкриваю двері, якось так жарко-жарко в хаті, запах якийсь”, – каже свекруха загиблої Людмила Римарук.

Жінка вже бездиханна лежала у ванній кімнаті, а її півторарічний син – на підлозі серед іграшок.

Його бабуся переконана, що трагедії можна було б запобігти, адже шість років тому вона із сином самі отруїлися чадним газом і викликали у квартиру газовиків.

“Тоді всі служби були, всі перевіряли, ніби обратка від витяжки чи що. Так ми витяжку з колонкою не включали, але перевіряли все. Вона ж витяжку не включала, вона у ванній була”, – каже Людмила Римарук.

Трагедія трапилася у 5-поверхівці у квартирі на третьому поверсі. У помешканні з газових приладів – плита та колонка. Сусіди обурюються, що лише на їхній пам’яті у цю квартиру тричі викликали газову службу.

“Ніхто нічого не робить. Та сама квартира, куди їм звертатися? Це страхіття”, – кажуть люди.

Проте газовики все заперечують. “Скільки я працюю тут, з тринадцятого року, мені випадки такі не відомі”, – запевняє керівник Нововолинської дільниці ПАТ “Волиньгаз” Олег Галій.

Попередня причина смерті людей – отруєння чадним газом.

“Швидше всього, ми схиляємося, що це питання в димвентканалах. Можливо, десь впала цеглина, може, завалився оголовок. Різні можуть бути причини”, – каже Галій.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про вбивство двох і більше осіб.

“На даний час проводяться необхідні слідчо-оперативні заходи”, – запевнив начальник слідства Нововолинського відділення поліції Вадим Сватко.

Рідні та сусіди й досі не можуть повірити в те, що трапилось. Кажуть, 36-річна Ліля дуже любила сина і викладала англійську у садочку.

“Життєрадісна, весела, ніколи не падала духом, така весела людина”.

На похорон сина та дружини приїхав чоловік, який був на заробітках в Польщі.




коментарів: 9
  1. Люди добрі, який дибіл нажимає на ха-ха чи супер? Чи у них серця не має. У людей біда. Хай земля буде пухом загиблим.

  2. Відкривійте кватирки ,при включеній плитці і коли горить колонка і перевіряйте тягу постійно ,не чекаючи представників ЖЕКУ і газовиків .

  3. Діду, розкажіть більше про сенсор за 900 грн. А взагалі, Ваші коментарі цікаво читати.

  4. та й не варто повністю довіряти електроніці своє життя. Особливо в наші нелегкі часи коли переважну її більшість виготовляють наші вузькоокі друзі в не знати яких умовах. Як і повністю замикатися від світу божого в своїх фортецях. Відкривати віконечка, перевіряти тягу це дійсно все так. Але й це не врятує від ймовірного сусіда психа чи самогубця. Так що жити в газифікованому будинку то це як не крути а гра в рулетку зі смертю

    • Пишете як в Біблії…То хто винен, коли я три роки тому прийшов у ЖЕК-3 і написав заяву про відсутність вентиляції – мені розповідали про конструкцію будинку, що нічого не можна зробити… Але ніхто не міг пояснити чому “вчора” вентиляція була, але пропала… Били діри в під”їзді, на дах лазити вердикт – нічого не можна зробити! Ну, про те що хрущівки давно своє віджили – я і сам знаю! Це- про ЖЕКи…Але діло в іншому-мене “заїло” і почистив сам! Питання, чому цього не зробили “спеціалісти”, за що я щомісячно плачу гроші? І про інше-про “газовиків”… Більше двох років назад звертався про” запах” газу в під”їзді-приїхали, перевіряли-нічого не знайшли-нікому крім мене і ще однієї сусідки з 16квартир не смердить!… Через рік знайшли пошкоджений кран-зав”язали дротиком! На ремонт пішло пів року! Запах залишався, і о чудо!… Недавно приїхали “спеціалісти” з Володимира і знайшли прогнившу трубу!!!…Більше не смердить! Але це роки, роки на газовій бочці… А яке газове обладнання у людей стоїть! Коли і ким воно перевірялось? Хто його обслуговує? Ось так і живемо…

  5. Співчуття рідним,близьким,чоловікові,бо просто немає навіть слів утіхи вам бо це страшна біда,не дай Бог комусь таке пережити.Тримайтеся любі,ми небайдужі люди молимся за вас,щоб Бог допоміг пережити вам цю велику втрату,ми з вами.Прошу тримайтеся і продовжуйте жити

  6. Скажу що це горе торкнулося багатьох сердец і щоб ви знали ми плачемо разом з вами ,і так хочеться щиро вас підтримати

  7. А знаєте як в Нововолинську перевіряють тягу у вентиляції. Кілька тижнів тому на під’їзді будинку, де проживає моя бабця, повісили оголошення, що в зазначений день будуть перевіряти тягу і прохання забезпечити доступ у квартири. Пізніше я запитав, чи перевіряли тягу і знаєте що? – Прийшла якась жінка з паперами і просто на порозі попросила поставити підпис, що вона перевірила тягу!!!! Вона навіть у квартиру не заходила!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця