<

Земельні торги принесли бюджету Нововолинська майже півмільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 2.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У Нововолинській міській раді відбулися земельні торги на які було виставлено 5 земельних ділянок комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку у межах населеного пункту, загальною площею 0,43 га.

В результаті продажу земельних п’яти ділянок по вулиці Павловій до міського бюджету надійшло 479 тис. гривень.

Середня стартова ціна ділянок розміром від 841 до 931 квадратних метрів – 69 тис грн.

Торік ці ж земельні ділянки також виносились на торги, проте заявників на участь не виявилось.

Для проведення земельних торгів міська рада завчасно оголошує конкурс на визначення виконавця аукціону, пропозиції від відповідних компетентних організацій розглядаються на конкурсній комісії. Обрано було ПП “Фірма”СОМГІЗ” – це професійна структура, яка бере активну участь в реформуванні прав власності в Україні, активно впливає на розвиток цивілізованого, прозорого ринку шляхом проведення аукціонів з продажу майна різних видів та форм власності.

За місяць до проведення торгів оголошується про його проведення. Бажаючі учасники здають документи, платять реєстраційний збір та 10% – завдатку (який або повертається або враховується у викуплену ділянку), – пояснив начальник відділу Держземагентства у Нововолинську Тарас Кантор.




один коментар
  1. Це мабуть, вперше за всю історію “царствування” В.Сапожніков провів торги гласно. А ось чи чесно і прозоро… Без підстави і фальшивих лотів? Боїться дід. Трясеться за власну шкуру. Часи тяжкі для корупційників настали. А тут іще родичі, “кореші” і колишня, директорська червона братва на 5-ту каденцію йти змушує. На спокій би, на тропічні острови, та й ну! мемуари писати. І назвати ту книженцію, накладом у пів-мільйона примірників – “Як я підводив із колін Нововолинськ”. Або “Формула власного збагачення брехнею”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця