<

Здорових нововолинців та мешканців Благодатно просять без потреби не відвідувати центр ПМСД

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 16.03.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У зв’язку із введенням на території України карантинних заходів до 3-го квітня та з метою профілактики поширення захворювань спричинених вірусом COVID-19 Нововолинський центр ПМСД звертається до здорових мешканців міста та селища Благодатного на цей період обмежити відвідування амбулаторій закладу.

Це стосується тих пацієнтів, які проходять планові медичні огляди, яким потрібні різного виду довідки та планові обстеження, аналізи, планове лікування у кімнатах денного перебування і так далі, – інформують на сторінці КНП “Нововолинський Центр первинної медико-санітарної допомоги” у фейсбуці.

Відвідувачів просять звертатися тільки при нагальній потребі, гострій патології.

Також додають, що протягом карантину мешканці Нововолинська та Благодатного зможуть отримати будь-яку консультацію щодо власного здоров’я, а також електронний рецепт на необхідні медикаменти за державною програмою “Доступні ліки” в телефонному режимі у свого сімейного лікаря.

“Просимо поставились з розумінням і без явної потреби утриматись від відвідування закладів у яких є масове скупчення людей ,в тому числі і медичних! Соціальна самоізоляція та уникнення контактів – це найефективніший спосіб ліквідації і нерозповсюдження будь-якої епідемії! Будьте соціально відповідальними, бережіть себе, один одного”, – йдеться у повідомленні.

Телефон для довідки за яким можна дізнатися номер телефону свого сімейного лікаря чи педіатра: +380680555274 – Інна. звертатись з 8:00 до 17:00.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер