<

Заявили, що котла-утилізатора по спалюванню пір’я на підприємстві «Пан Курчак» не буде

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:43 | 10.05.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
15
/ коментарі 4

ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» заявило, що відмовляється від проекту будівництва котла-утилізатора відходів птахівництва.

Про це поінформував голова постійної робочої депутатської екологічної комісії по контролю за діяльністю підприємств у Нововолинську Віктор Марчак. 

“Повідомили про відмову від запуску котла-утилізатора тиждень тому. Зараз комісії направлений офіційний лист”, – говорить Марчак.

В.о. директора птахокомплексу Володимир Львов зазначив, що вони відмовляються від задуманого проекту. Котла, в якому мали спалювати пір’я для виготовлення гарячої води на потреби забійного цеху – не буде. Він мав працювати 313 днів на рік, спалюючи 3 170 тонн пір’я та 71 м3 дизельного палива.

Як говорить Марчак, для обігріву підприємства буде котел на дровах або на газі. Пір’я ж «Курчак» вивозитиме на ветсанзавод.

16-го травня на сесії Нововолинської міської ради Львов планує прозвітуватися перед депутатами та громадою і дати відповіді на запитання про подальшу діяльність ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» та його співпрацю із депутатською комісією.

До слова, на даний момент на сайті Міністерства екології та природних ресурсів знаходиться повідомлення про планову діяльність та наміри на нове будівництво котельні з котлом-утилізатором відходів птахівництва для виготовлення гарячої води на потреби забійного цеху.




коментарів: 4
  1. А чому не ставити котел? Нерентабельно? Чи смердить? А що з пір`я не можна робити корм для тварин,чи добрива для грунту?

  2. 1.оприлюдніть текст листа.
    2. Подайте офіційне звернення в Управління екології і прир. рес чи зверталося дане підприємство з проханням призупинити розгляд справи №2018425653 від 25-04-2018.

  3. Оприлюдніть текст листа.
    Подайте запит в Управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА, чи просило дане підприємство зупинити розгляд справи 2018425653 від 25-04-2018.

  4. Доки котел стоїть на території підприємства, доти вони будуть палити навіть незаконно, доти в них будуть наміри в обхід законних процедур запустити його. Нам казали, що оголошення не друкували, нам казали, що котла вони не планують ставити, але документи говорять протилежне. 25 квітня повідомлення про планову діяльність реєструється на сайті міністерства. Хай байки розказують комусь іншому. Зараз хочуть призупинити, а через тиждень відновити, коли всі будуть спати? Якщо громада не хоче нюхати сморід, тоді завтра і на сесії міськради люди повинні показа свій протест. Якщо прийде 10 чоловік – тоді і смердіти буде і котел працюватиме. Вийде більше сотні – тоді будуть чухати потилиці, чи варто іти проти людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа