<

Завів ключем, що був у автівці: за викрадення транспорту в Нововолинську чоловік сплатить штраф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 11.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
215
/ Коментарі відсутні

41-річний нетверезий нововолинець вирішив незаконно заволодіти автомобілем, який був припаркований на вулиці Кауркова. Суд призначив чоловіку покарання у вигляді штафу – 17 000 гривень.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 8-го листопада.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 9-го червня 2019 року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, виявив біля дачного будинку легковий автомобіль марки “Фольксваген Пасат В2”, 1987 року випуску. Вартість його майже 40 000 гривень.

Підсудний діючи умисно, маючи мету на незаконне заволодіння чужим транспортним засобом, скориставшись відсутністю власників, проник у автомобіль. За допомогою ключа, який був у машині, завів двигун та поїхав у напрямку села Низкиничі Іваничівського району.

Суд кваліфікував дії обвинуваченого як незаконне заволодіння транспортним засобом (ч.1 ст.289 КК України).

В ході досудового розслідування обвинувачений та потерпілий уклали угоду про примирення, завдана підсудним матеріальна шкода відшкодована.

Під час судового засідання чоловік свою провину визнав повністю та беззастережно.

Виходячи з вищевикладеного, суд призначив зловмиснику покарання у виді штрафу у розмірі одна тисяча неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить сімнадцять тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер