<

Завдяки підприємцям-спрощенцям громади Волині у січні-квітні 2020 року отримали більшу суму єдиного податку, ніж минулоріч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:13 | 26.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За підсумками січня-квітня 2020-го року до місцевих бюджетів Волині сплачено 207,8 мільйона гривень єдиного податку. Ця сума, не дивлячись на впровадження карантинних заходів, перевищує аналогічні надходження минулогороку на 12,4%.

Про це повідомляють у головному управлінні ДПС у Волинській області.

“Підприємці-спрощенці Волині вкотре засвідчили свою відповідальну позицію в питанні сплати податків. Ті господарюючі суб’єкти, котрі мають можливість працювати в умовах пандемії COVID-19, залишаються свідомі того, як важливо своєчасно виконувати зобов’язання перед бюджетом.

Просимо керівників органів місцевого самоврядування забезпечити режим максимального сприяння представникам підприємництва, які працюють легально та чесно», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Як повідомили, у звітному періоді найбільшу суму єдиного податку до бюджетів громад спрямували підприємці-фізичні особи – 162,5 мільйона гривень.

Юридичні особи спрощеної системи оподаткування сплатили до бюджетів 23,7 мільйона гривень, сільськогосподарські товаровиробники – понад 21,7 мільйона гривень єдиного податку.

Читайте також:

На сесії Нововолинської міськради не підтримали рішення про відміну податку для підприємців на час карантину

«Підприємці Нововолинська не працювали, але змушені платити» – Карпус і Ромашевський у студії БУГу про провалене голосування




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа