<

Заступник голови РДА Сторонський переховується від суду: прийшли запрошувати у робочий кабінет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 6.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3122
/ коментарів 5

6-го липня у Нововолинську мав відбутися суд щодо порушення Андрієм Сторонським вимог антикорупційного законодавства. Та він знову не з’явився.

Журналісти Конституційно-Правового конгресу після ухвали судді про перенесення засідання на 23-тє липня, завітали на робоче місце до Сторонського в Володимир-Волинську РДА. Відео опублікував у фейсбуці Віталій Грабовський, член організації.

Нагадаємо, перше засідання було призначено на 3-тє червня. Як пояснила суддя, у зв’язку із відсутністю фінансування не має можливості повідомляти сторонам та іншим особам, які беруть участь у розгляді справ, про дату засідань повістками. Через цю ж причину Сторонський не отримав повідомлення з’явитися і на 17-те червня, а потім і 6-го липня.

Про цю ситуацію і про суди видання БУГ писало раніше, тому Сторонський дуже ймовірно знав про те, що судові засідання призначені. Проте на них його не було.

Сторонський журналістів попросив покинути кабінет, бо питання, з яким вони прийшли, не стосується його безпосередньої роботи. Вони ж цікавилися чому, будучи першим заступником міського голови Нововолинська, він підписував розпорядження про виплату премій начальниці управління освіти – своїй двоюрідній сестрі.

Запитали, чому Сторонський не з’являється в суд.

“Жодного разу офіційно мене не викликали в суд. Не маю права прийти без повістки і прогуляти робочий день”.

Щодо протоколів про корупцію, Сторонський назвав їх безпідставними.

Нагадаємо, до Нововолинського міського суду надійшли протоколи про порушення вимог антикорупційного законодавства Сторонським. Зокрема, статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення:

1. Неповідомлення особою безпосереднього керівника у випадках, передбачених законом, про наявність конфлікту інтересів, що тягне за собою накладення штрафу від десяти до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

2. Вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів, що тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




коментарів: 5
  1. Контитуційно-правовий конгрес. То якеєсь чудернацьке новшество??? Ну ладно, так як в мене посада начальника сузір’я Альфа-Центавра і мною створений конституційний суд Альфа-Цетавра,який має чітко визначений склад, статут, повноваження, затверджені депутатами Касіопеї. Тут порядок. Але напевно Конституційно-Правовий конгрес по своїй дурі і фантазіям мене перескочив.
    Хто ви і що ви таке,конгресмени??? Які ваші права і повноваження???

  2. Красавчік-видно відразу, що досвідчений ! «Удєлав» цих мартишок з камерами і мікрофонами

  3. Заступник голови РДА переховується від суду. На що дивиться голова РДА? Покриває корупцію??? Якщо сторонський впевнений в своїй правоті то йому нічого боятися. А тут навпаки. Але ж через два місяці ппройде термін притягнення до адмінвідповідальності і все!!! От така в нас влада!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер