<

«Заправляйся у Нововолинську»: Борис Карпус закликає автомобілістів брати участь у соціальній акції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:19 | 12.03.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
48
/ коментарі 4

Нововолинська міська рада розпочинає соціальну кампанію «Заправляйся у Нововолинську». Ініціатива провести її належить меру Борису Карпусу.

Про кампанію міський голова розповів під час брифінгу 12-го березня.

З його слів, частка акцизу з бензину та дизеля надходить до бюджету міста. У минулому році Нововолинськ отримав понад 10 мільйонів акцизного податку.

Відтак, чим більше людей заправить свої авто на АЗС Нововолинська, тим буде більше коштів у міському бюджеті.

«Коли їдете на відпочинок або по справам в інше місто, не забудьте заправити свій автомобіль на заправках у Нововолинську. Наприклад, після зими стало більше ям на дорогах і кошти з акцизу можна буде використати на ремонт або реалізовувати певні соціальні проєкти», – зазначив міський голова.

Відео з закликом мера заправлятися в Нововолинську розмістили на офіційній сторінці Карпуса у фейсбуці.




коментарів: 4
  1. Зробіть нищу ціну на пальне в регіоні , люди будуть більше заправлятися , буде більше коштів надходити в бюджет . Цікаво ці малі заправки з найнищою ціною на дизель (чьорна сотня ,біля курчака ) вони також сплачують в бюджет , так як води користуються попитом .

  2. Мабуть, меру треба спочатку перевірити, чи всі заправки зареєстровані у Новіку та чи мають дозволи на торгівлю, а вже потім агітувати.

  3. Этот весь процент с топлива однозначно уйдёт,туда где осели предыдущие акции. А с прошедшего года 10 миллионов грн.никак непопало в асфальт. Город утопает,от бес действия ,управляющими им

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер