<

Запрацювала «Bodro clinic» у Нововолинську: центр діагностики болю, операційне відділення та сучасне обладнання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:37 | 2.07.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2140
/ коментарів 13

«Здорова сім’я» стала «Bodro clinic»: у Нововолинську з’явилася клініка нової генерації. Медичний центр працює по комплексній системі, яка гарантує не тільки лікування, а й діагностику та профілактику різних захворювань.

“Все буде Bodro” – саме під таким гаслом працює оновлена приватна поліклініка.

Директор клініки Сергій Крижановський розповів, що на цю подію колектив чекав декілька років:

“Ми билися, падали і вставали. Однією з наших мрій було побудувати найкрутішу клініку в світі і не десь там, в Європі, а на Волині – в маленькому місті. Хочемо показати всій країні, що в периферії живуть прекрасні люди, які є професіоналами і можуть робити щось велике”.

“6 років ми працювали, як міська приватна поліклініка, розширювали діагностику та залучали спеціалістів, – розповідає Сергій Крижановський, – А більше року добудовували нову клініку і ми маємо 5 концепцій роботи. Про останню, поки не розповім – це секрет…

  • Ми і далі будемо приватною поліклінікою, щоб кожен звернувся за будь-якою допомогою.
  • Далі будемо покращувати діагностику, основна мета якої – знайти “корінь зла” і на нього діяти.
  • Будемо вдосконалювати реабілітацію, а це те, чого немає практично ніде.
  • У нас тепер є операційне відділення. Хочемо змінити досвід пацієнта, пов’язаний з операціями”.

Центр діагностики болю

«Робити не просто обстеження, а шукати причину болю»

У Bodro clinic працюють фахівці з самих різних галузей медицини. Лікування доступне за напрямками: гастроентерологія, гінекологія, дерматологія, дитяче відділення, ендокринологія, кардіологія, лор, неврологія, сексологія, травматологія, урологія, хірургія одного дня.

Для комплексної діагностики клініка має сучасну апаратуру: чотири апарати для ультразвукової діагностики, апарат магнітно-резонансної томографії, унікальне ендоскопічне обстеження кишківника та бронхів.

Безпосередньо в клініці є власна лабораторія. На місці можна зробити аналізи, які допоможуть лікарю одразу побачити всю картину, яким є стан справ в організмі пацієнта. Окрім базових аналізів крові та сечі, відразу можна зробити швидкі тести, які можуть, наприклад, показати наявність інфекції, а відтак підказати спосіб лікування.

“Однак можна зробити безліч аналізів, МРТ чи УЗД, та все одно залишитись зі своєю біллю. Що таке діагностичний центр болю? Це місце, де вам знайдуть причину вашої проблеми зі здоров’ям”.

Операційне відділення

«Ми робимо операції тільки тоді, коли це вкрай необхідно»

Спеціально з цією метою створили Bodro clinic. Тут є дві операційні та наявні післяопераційні палати із комфортними умовами перебування.

“Ми хочемо змінити досвід людей, пов’язаний з хірургами та операціями. Хочемо, щоб болю та страху було менше, а довіри – більше. Щоб пацієнт прийшов, отримав допомогу та пішов додому. А оперувати тільки тоді, коли дійсно потрібно. Для цього залучатимемо ще більше спеціалістів, – розповідає Сергій Крижановський”.

Операційне відділення включає широкий спектр напрямів лікування: гінекологія-операції, ортопедія-травматологія, урологія-операції, хірургія вен, ендоскопічні операції, загальна хірургія, ЛОР-операції, проктологію.

У клініці є унікальна технологія PRP для лікування суглобів, яка передбачає введення ін’єкцій в суглоб. Це допомагає зняти біль, запалення, набряк, а також відновлює зруйновані хрящові тканини. Через кілька сеансів у пацієнтів збільшується рухливість суглобів, зменшується больовий синдром, активізуються відновлювальні процеси. На лікування їдуть не лише зі всієї Волинської області, а й з Львівської, Рівненської, Житомирської.

Реабілітаційний центр

«Нам здається, що немає нічого важливішого в житті, ніж бачити результат своєї роботи – нашої реабілітації»

Повернення до звичайних радостей життя після травми, інсульту чи болю у спині – це основне завдання реабілітаційного центру.

У Bodro clinic є потужний фізіотерапевтичний кабінет. Багатофункціональна фізіотерапія дозволяє лікування без медичних препаратів та відновлення пацієнтів після інсульту та травм.

Сучасні апарати дозволяють проводити лазерну терапію, кріотерапію, кінезіотейпування та безліч інших процедур.

У методики реабілітації входять і масаж та лікувальна фізкультура.

Більше 30% пацієнтів клініки з Львівської області. Приїздять сюди й з різних куточків Волині. Медзаклад має електромобіль для безплатного доїзду пацієнтів на фізіотерапевтичні процедури.

Клініка розташована за адресою місто Нововолинськ, вулиця Луцька, 19-Б. Попри нову реалізовану концепцію, медзаклад має ще багато планів, аби надавати пацієнтам якісні послуги.

Для додаткової інформації та запису можна звертатися за телефоном 067 384 76 78. Працює власний call-центр, працівники якого записують пацієнтів на консультації, обстеження, а також нагадують про записи та повідомляють, що необхідно для проходження тої чи іншої діагностики.

Записатися на консультацію та детально ознайомитися із можливостями клініки можна на офіційному сайті  https://bodroclinic.com.ua/.




коментарів: 13
  1. Молодець. Шана та повага таким спеціалістам та ентузіастам своєї справи! А за безкоштовним лікуванням – до сімейного лікаря.

    • Євгенія 100% підтримую. Побільше б нам таких енергійних і цілеспрямованих людей у всіх сферах не тільки в медицині.
      Бодро – бажаю вам успіхів і процвітання.

  2. То ще та клініка”
    Деякі підприємливі фахівці”калимлять по місту на зйомних квартирах)

  3. Я пацієнт цієї клініки, непотрібно говорити про блати, там вони не потрібні. Фахівці чудові і відношення до людей – теж, приймають однаково і прибиральниць, і спеціалістів. Не “викидайте” жовчі, а взагалі, кожен бачить, що хоче: бджола-квіти, муха-навоз.

    • Ну, а ти, мабуть, ще той блазень, без мила лізеш куда потрібно… . Кожна людина має свою думку про цю клініку і кожна людина має право висловити свою думку. Тук, що не потрібно народу лапшу на вуха вішати, що там блати не потрібні, через ці блати в Україні проходять всі і вся.

  4. То що ви паціЄнт цієї клініки то нам зрозуміло)))
    Про блати ніхто і не говорив,щось пішло не по тексту)
    Найліпша реклама цьго осередку буде це коли реабілітацію на пітналіку”пройде сам пан мер нашого міста по концепції Все буде BODRO)))

  5. Треба змінити спеціаліста по УЗД ,бо багато “МОЖЕ” І ХИБНИХ діагнозів

  6. Був сьогодні в клініці (21.10.20р,середа),хотів попасти до лікаря(біль з правої сторони під ребрами, вже другий день) сказали на п’ятницю, не знаю правильно чи ні, але на мою думку не правильно,бо коли болить то терпіти ще два дні не дуже приємно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер