<

Заплати за бабусю: всеукраїнський флешмоб #letshelpbabusya вперше відбувся в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 5.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарів 5

5-го вересня у містах України відбувся шостий флешмоб #letshelpbabusya. Нововолинськ також долучився до акції, завдяки ініціативі учня 11-го класу ліцею №1 (НВК – колегіум №1) Дмитра Гіналюка.

Нововолинський школяр розповів, що метою флешмобу є привернути увагу суспільства до критичної ситуації, в якій опинилися літні люди. Долучився до акції разом зі своїм татом. Волонтери оплачують покупку пенсіонерам коштами фонду Let’s help або, за бажанням, з власного гаманця.

“Не кожен може дозволити собі придбати продукти, які хочеться, бо багато хто отримує мінімальну пенсію. Нам видали тисячу гривень, яку необхідно витратити на благодійність. Купували бабусям та дідусям масло, олію, макарони, ковбасу і від себе особисто давали шоколадки та морозиво”, – розповів волонтер.

Дмитро говорить, що не всі відразу погоджувалися на пропозицію оплатити за них продукти. Та ті, хто був не проти, дивувалися та висловлювали вдячність.

Проводили флешмоб #letshelpbabusya в місцевому супермаркеті, та згодом звернулися в магазин “Оптовичок”. Власник підтримав акцію та надав додаткову знижку.




коментарів: 5
  1. як начатаєшся новин типу то одну пенсіонерку пограбували на 25000 то в іншої шахраї видурили 50к то вже й не збагнеш кому допомагати а хто б ще й внукам допоміг)

    • Тупа у вас логіка. Людина ті гроші може все життя збирала, обділяла себе.
      Да і як не крути у нас в Нововолинську одразу видно людей, яким треба допомога фінансова)

  2. знаю одну таку ‘BABUSYU’, має таку пенсію шо певно вже не знає під яку перину пхати ті нещасні гроші).. правда економить на всьому, ходить в жалюгідних лахмоттях(ну зрозуміло щоб не привертати увагу). а от коли здавати треба в осбб там на щось чи платити то й копійки не витягнеш, каже нема))

    • Прикольно напевно Юрчик чужі гроші рахувати . З твоїх слів у нас в пенсіонерів європейські ЗП . Та і не знаю навіть яка це має бути пенсія що б під перину влізла , хіба років з 30 збирала , і нічого не їла …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер