<

Замість того, щоб покликати на допомогу, діти жбурляли чимось з балкону в чоловіка, якому стало погано на вулиці Нововолинська – очевидець

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 19.03.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
22
/ коментарів 5

19-го березня, близько 14-ї години, на мікрорайоні Шахтарському в Нововолинську дівчина помітила чоловіка, який лежав на землі та намагався встати. Люди обходили його стороною, а діти з будинку – чимось жбурляли та прозивали «бомжарою». Згодом виявилося, що чоловік стікає кров’ю, а живе неподалік та нещодавно пережив інсульт.

Про це розповіла мешканка Нововолинська. Дівчина журналістам БУГу зазначила, що просто вийшла в магазин і не змогла пройти повз. Сталося це біля будинку 27 на Шахтарському мікрорайоні.

“Бачу, як лежить людина і намагається встати. З балкону двоє дітей кричать “Вставай, бомжара”. Чимось кидають в сторону людини, яка лежить на землі… Такі ситуації мене ніколи не обходять стороною, я підійшла ближче аби сказати, хто б це не був, вони не мають права на таку поведінку!

Але, коли підійшла ближче, побачила, що людина (чоловік середнього віку) в прямому сенсі цього слова стікає кров’ю. Кров текла з носа чи губ (вибив зуби, чи прикусив язик, чи розбив губу хто, незрозуміло).

Я викликала швидку. Збіглись люди і впізнали цього дядька. Виявилось, він живе у сусідньому будинку і недавно пережив інсульт! Медики питали, чи вживав він алкоголь, сказав, що ні. Йому, скоріше за все що, стало погано, і сусіди його сказали, що після хвороби він дуже погано ходить…”, – написала дівчина.

Вона розповіла БУГу, що викликала швидку о 14:07.

Також дівчина звернулась до батьків, щоб “вони вкладали у дітей більше людяності”:

“Батьки, вкладайте в своїх дітей менше грошей, а більше людяності, совісті, відчуття обовязку, відповідальності та свідомості. І будь ласка, більше, більше добра!.. Бо такі люди – це гірше будь якої зброї чи вірусу…”.




коментарів: 5
  1. Багато батьків належно не виховують своїх дітей і часто подають їм аморальні приклади. Багато вчителів зводять наклепи один на одного і це все переймають їхні учні. Куди котиться ця країна? Моралі – майже нуль. Духовністю навіть не пахне…

  2. Сброд. Маленьке місто а неадекватних людей % зашкалює. Від кого рожають жінки і як виховують невідомо….

  3. Як так? Це неправда! Українці – щирі, чуйні, роботящі, богобоязкі та совісні люди. :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер