<

Закриття відділення Приватбанку в Благодатному: Сиротюк звернувся до голови Волинської ОДА щодо збереження установи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 20.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1643
/ Коментарі відсутні

Депутат обласної ради Юрій Сиротюк звернувся до голови Волинської обласної держадміністрації Юрія Погуляйка та голови правління АТ КБ «Приватбанк» Петра Крумханзла стосовно імовірного закриття єдиної діючої банківської установи в Благодатному.

Депутатський запит він озвучив під час сесії обласної ради 20-го жовтня.

За його словами, жителі Іваничівської, Нововолинської, Литовезької громад, зокрема жителі селища Благодатного та навколишніх сіл Грибовиця, Біличі, Соснина, Мишів, Заболотці, Заставне, виражають неспокій через закриття відділення АТ КБ «Приватбанк».

Зазначив, що більшість жителів самого селища – особи похилого віку та особи з інвалідністю, а у селах, зі слів мешканців, банкомати відсутні. Ситуація із ймовірним закриттям зумовлює значну напругу у соціумі, адже громадяни там сплачують комунальні послуги, отримують різного роду виплати та інші види банківського сервісу. Не всі в стані користуватись інтернет-банкінгом, як і банкоматом, каже Сиротюк.

Депутат додав, що рік була аналогічна проблема, тоді питання вирішилось таким чином, що було надано інше приміщення (за адресою Миру, 10), котре повністю адаптоване для потреб громадян, розміщене у центрі, є зручним у доступі та доїзді.

Сиротюк звернувся до голови Волинської ОДА та голови правління АТ КБ «Приватбанк» з проханням розглянути усі можливості щодо збереження відділення у селищі Благодатне.

Запит колеги обласні депутати підтримали.

Фото – ілюстративне.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця