<

Загадкова ДТП: у Нововолинську автомобіль злетів у кювет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:47 | 10.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 26

9-го травня зранку на електронну адресу інтернет-видання «БУГ» надіслали фото з місця ДТП. На вулиці Луцькій, поблизу шахи №4, автомобіль злетів у кювет. На місці біля пошкодженої автівки нікого було.

“Автомобіль у кюветі, їхав зі сторони ринку. Видно сліди перевертання. На місці немає ні поліції, ні потерпілих”, – йшлося в повідомленні.

9-го травня за коментарем звернулися до керівника Нововолинського відділення поліції. Сергій Галащук зазначив, що повідомлення про ДТП не надходило.

Перевіривши інформацію, головний поліцейський повідомив: правоохоронці виїхали на вказане місце, однак автівки там не було. До лікарні в цей день потерпілі внаслідок ДТП не зверталися.

Як видно зі світлин, позашляховик Acura зазнав значних механічних пошкоджень. Обставини, за яких трапилася аварія – невідомі.




коментарів: 26
  1. Бачила що коли завантажували машину на буксир повз проїзджала поліцейська машина (зі сторони 4х4 в сторону базару), але здається не зупинилась. Дивно дуже. Як мінімум якщо повідомлення про ДТП не надходило, то чому вони не зупинились і не поцікавились що сталось.

      • Про яке Дтп ви говорите? Постраждалих нема довкола нічього не пошкоджено, оце люди гнила раса, яка різниця що і як ви тільки вмієте щоб срати навколишніх. Дивіться спочатку за собою ато коли самі попадають в такі ситуації незнають як лика звязати!!!

  2. Елементарно можна вичислити.Номер кузова.Місцевий точно.Бо ніхто не бачив як евакували чи тягнули,зробили швидко.Пяні однозначно..Повтікали з номерами щоб не було потім проблем.Ну і трупів нема і в реанімації також.Нажрались-перекинулись.

  3. В місті Acura MDX-раз-два і обчелся…Поліція повинна зреагувати…Нема заяви-нема справи і поліціям пофіг..А хто знає?Я більш ніж впевнений що труп був,а де діли-питання до правохоронців.При такому пошкоджені і кувирканні в повітрі і вилетіти на 20 м в кувєт?І всі себе краще почувають ніж до аварії?

    • То ти екстрасенс!!!Може криміналіст майбутній?Якщо ні, то можеш сміло книжки писати!!!Фантазьор!)Розписав, як пісню по нотах))))

          • Я вас запевнюю,ви помрете в лютому місяці наступного року від раку печінки в палаті N4 вашої лікарні.Я прошу мене вибачити,але це так.Мені дуже шкода.

    • Ну от і понятно…Все стало на своє місце..Тільки МРЕО вже як 4 роки немає.Але так нажратись?По ідеї мав би бути труп,при такому пошкодженні,але Acura хороший і дорогий автомобіль.

  4. Да на зарплату купив.Коли евробляхі ставились брав по одній тисячі грн зверху такіх 20 машин в день.Вот і рахуйте скільки в місяц заробляв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця