<

Заборонити продаж алкоголю в нічний час – одна із перших петицій Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 10.03.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Із 9-го березня 2016-го року Нововолинськ долучився до Єдиної системи місцевих петицій. Протягом першої доби роботи електронної системи вже зареєстрували 5-ть пропозицій.

Наразі найбільше голосів набрала петиція, в якій просять заборонити продаж алкогольних напоїв в нічний час, тобто із 22-ї до 8-ї години ранку.

“В зв’язку з тим, що на сьогоднішній день, показники споживання алкогольної та слабоалкогольної продукції та пива в Україні та Нововолинську зокрема, представляють реальну загрозу моральному і фізичному здоров’ю української нації, пропоную:

1. Заборонити з 22:00 до 8:00 год. продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території міста Нововолинська в магазинах, супермаркетах, тимчасових спорудах торговельного призначення (в тому числі торгівельних павільйонах на зупинках громадського транспорту) та інших місцях до них прирівняних, крім продажу на розлив у ресторанах, кафетеріях, клубах, пабах.

2. У разі виявлення фактів порушення даної заборони, здійснювати заходи щодо анулювання дозвільних документів суб’єктам господарювання на продаж алкогольної та слабоалкогольної продукції терміном на один рік.” – пише автор петиції Сергій Клачур.

Аби петиція потрапила на розгляд відповідної комісії у міській раді, необхідно щоб її підписали 200 осіб.

Зазначимо, що в першу п’ятірку потрапили також пропозиції щодо:

  • проведення перевірки фільтрів на підприємстві “Кроноспан УА”;
  • диференціювання тарифів на електроенергію;
  • створення паркових зон;
  • про відновлення роботи кіоску “Теремно” в районі Пожежної площі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер