<

Заборона на продаж алкоголю у Володимирі та Нововолинську також стосується і ресторанного бізнесу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 11.03.2022 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
8895
/ коментарі 2

У зв’язку з підписанням Указу №64/2022 президентом Володимиром Зеленським «Про введення воєнного стану в Україні» на всій території держави ввели заборону на продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв. Дане обмеження поширюється і на ресторанний бізнес у Нововолинську та Володимирі, зокрема.

Нагадаємо, згідно з рішенням виконкому міської ради Володимира від 26-го лютого, починаючи з 27-го лютого у громаді Володимира розпочала діяти заборона на продаж алкоголю.

Таке ж рішення №103 прийняли на виконкомі Нововолинської міської ради 28-го лютого. Заборона на продаж алкоголю у Нововолинську стартувала з 1-го березня.

В обох документах обмеження стосувалися продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства. Що певним чином могло “розв’язати руки” власникам ресторанного бізнесу, оскільки чіткої заборони на продаж алкогольних напоїв всередині кафе, бару чи ресторану не було.

Але водночас Волинська обласна військова адміністрація, яка у період воєнного стану має вищу юридичну силу над громадами, видала наказ №11 від 28-го лютого про заборону на період дії військового стану торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, на всій території області. Ця заборона охоплює вже всі заклади торгівлі, в тому числі й ресторанний бізнес.

Нагадаємо, поліція оштрафувала піцерію в Нововолинську за продаж алкоголю.

То ж будьте обачні! Зауважимо, що до інтернет-видання “БУГ” почали надходити скарги на реалізацію алкоголю у кафе, а також продаж спиртного в магазинах “своїм людям”. Всі скарги будуть передані правоохоронцям.




коментарів: 2
  1. А для чого виставляти на вітрині якщо продаж заборонено ??? Навіщо душу чесним п’яницям травити ??? (маю на увазі супермаркет Рідний Край та низку інших магазинів)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця