<

«Заборгованість – ганьба для країни»: колектив шахти №10 «Нововолинська» готовий долучитися до протестів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 12.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Підтримку страйкуючим шахтарям Червонограда висловив колектив шахти №10 «Нововолинська», про що записав відеозвернення та опублікував у фейсбук.

Працівники недобудованої “десятки” зазначають, що готові підтримувати всіх шахтарів України та виїхати на Київ з акцією протесту.

Нагадаємо, 10-го червня гірники Львівщини перекрили трасу “Львів-Рава-Руська”, бо останні три місяці їм не виплачують зарплату.

Колектив ДП “Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська», який підтримує гірників у протестних акціях, говорить, що шахтарів зробили жебраками.

“Заборгованість – це ганьба для країни. Пора людям платити гроші. Зробили шахтарів жебраками. Звертаємося до Кабміну, щоб виплатили заборгованість”, – йдеться у відео.

12-го червня Гройсман зустрівся із гірниками ДП «Львіввугілля», керівництвом Львівської області та міста Червоноград, щоб обговорити проблеми шахт.

“За оперативними даними Міністерства енергетики та вугільної промисловості України станом на 11 червня 2019 року заборгованість гірникам вже становить 1, 135 млрд грн. Шахтарям Донеччини не віддали зароблених 447,8 млн грн, Львівщини – 417,1 млн грн, Луганщини – 224,5 млн грн.  Детальна інформація по кожному підприємству – у таблиці”, – пише у фейсбук Михайло Волинець.

Читайте також: «Ми в ср*ці»: шахтарі Червонограда записали відеозвернення до Зеленського.




коментарів: 4
  1. Так вони і не працюють. Числяться тільки. А зарплату держава дай. Подивиться яки вони ситі! Закрити шахту та крапка!

  2. Ти патріот? ти приїзджав хоч раз на шахту,чи може з далеку бачив копра, як би ми не числилися її вже давно розтягнули по цеглі. За таку зарплату ніхто не хоче працювати.Наші хлопці це – патріоти, а ти БИДЛО, яке не знає мабуть що таке шахтарська праця, мабуть і в родині шахтарів не було.

  3. Комусь ще не зрозуміло, що шахту хочуть купити-продати за безцінь? Ще не на часі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок