<

За викинуте сміття – штраф: у Нововолинську чоловік залишив купу побутових відходів поза контейнерами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 19.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2555
/ коментарі 3

У Нововолинську на перехресті вулиць Княгині Ольги та Небесної сотні чоловік викинув чималу кількість побутових відходів просто біля сміттєвих баків.

Інцидент зафіксували на відеокамеру і 19-го липня надіслали працівникам управління «Муніципальна варта». Про це йдеться на офіційній сторінці відомства у фейсбуці.

Як зазначають муніципали, своїми діями водій не лише забруднив територію довкола сміттєвого майданчика. А й порушив пункт 7.1.12 «Правил благоустрою міста Нововолинська та смт Благодатне», прийнятих рішенням міськради від 21-го грудня 2018 року №28/9. Відповідальність за це порушення – штраф до 1700 гривень, згідно зі ст. 152 КУАП.

“Звертаємося до жителів Нововолинської громади з проханням укладати договори на вивезення твердих побутових відходів з Виробничим управлінням комунального господарства. Це дасть можливість уникнути подібних інцидентів, дотриматися законності поводження з побутовими відходами та зберегти порядок у нашому місті!”, – йдеться у повідомленні.




коментарів: 3
  1. Ще б ту шушару , що викидає сміття під наш будинок мішками в урни за вівіз сміття з яких звичайно же не платять, спіймати та хоч надавати добряче

  2. Бомба ! бо на мікрорайоні Шахтарському (24-25 навіть і у суху погоду) ДІЙТИ ДО СМІТНИКА. РЕАЛЬНО ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер