<

За “вибивання” боргів чоловік проведе за ґратами п’ять із половиною років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 22.05.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Раніше судимий волинянин проведе за ґратами п’ять із половиною років.

Подія трапилася в Нововолинську. Опівночі двоє волинян на автомобілі «Фольксваген» під’їхали до магазину знайомого. В той час до крамниці завітав власник із товаришем. З приводу давнього боргу між чотирма молодиками розгорілася суперечка, а згодом – бійка. Конфлікт закінчився тим, що господар магазину, відібравши у водія ключі від авто, забрав автомобіль, – повідомляє прес-служба волинської міліції.

Заїхавши на АЗС, власник магазину зустрів ще одного «боржника», якому також нагадав про позику. Оскільки той проігнорував висловлені до нього майнові претензії, молодики витягнули із салону автомобіля боржника разом із пасажиром та відлупцювали їх. Непритомних кинули у багажник та відвезли додому: «боржника» зачинили у підвалі, іншого кинули за будинком.

Співробітники патрульної служби разом із працівниками ДАІ затримали зловмисників і доставили до відділення міліції. Виявилося, що вони обоє були раніше судимі за хуліганство.

Локачинський районний суд ухвалив: за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 1 та 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, призначити зловмиснику покарання – п’ять із половиною років позбавлення волі. Матеріали щодо його спільника виділені в окреме провадження.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер