<

За ухилення від мобілізації трьом нововолинцям світить ув’язнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:28 | 18.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Із початку року до Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області надійшло три матеріали із військового комісаріату за фактами ухиляння від призову.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками статті 336 “Ухиляння від призову за мобілізацією” ч.1 ККУ, на разі, триває досудове розслідування. Відповідно до статті вчинення такого протиправного кримінального діяння передбачене покарання у вигляді ув’язнення від 2-ох до 5-ти років, –  повідомив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк.

Він також зазначив, що міліція бере активну участь у мобілізаційних заходах, співпрацюючи із військовим комісаріатом та міською владою.

У 2014 році по одному із кримінальних проваджень після закінчення досудового розслідування справу було скеровано до Нововолинського міського суду. Особа яка ухилялася від мобілізація отримала покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер