<

За словами нардепа ситуація з нововолинськими шахтами критична

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:53 | 11.07.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Кабмін підписав наказ про закриття шахти №9 Нововолинська, шахта “Бужанська” нерентабельна, а добудова шахти №10 затримується.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook написав Ігор Гузь.

” Головне питання порядку денного це ситуація з нововолинськими шахтами, а вона просто критична. Нещодавно профільний міністр Демчишин змінив УСІХ керівників шахт у Нововолинську + керівництво ДП “Волиньвугілля”.

Наразі на шахтах накопичується заборгованість по зарплаті. Кабінет міністрів в середу по факту закрив шахту № 9 «Нововолинську», що тепер робити сотням гірників, куди йти і в які дзвони бити – велике питання. Ніхто нічого не пояснив, не вніс ясності, особливо в питанні анонсованого окремими урядовцями так званого соціального пакету передбаченого при звільненні.

Окреме питання ситуація на шахті “Бужанська” яка поки працює, але без державної допомоги в закупівлі сучасного обладнання так і не зможе стати рентабельною.

Інше не менш болюче питання добудова шахти № 10 «Нововолинська», з закладених в цьогорічному бюджеті 200 мільйонів гірники та будівельники отримали близько 25, а вже липень на носі. По факту без добудови цієї шахти майбутнього вугільної галузі на Волині не має.

За останні два тижні двічі був в кабінеті пана Демчишина, але ясності і розуміння подальшої стратегії не має. Складається враження, що він просто пливе по течії без розуміння куди і для чого.”, – написав Ігор Гузь.




коментарів: 2
  1. Ігоре Володимировичу! Красти керівникам ДП “Волиньвугілля” і міськради, треба менше! Як подуріли.

    • Анатолю ти шо вже гірник? Про злодійство начальства на ДП”Волиньвугіллі” усі і без тебе знають!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця