<

За сім років у Нововолинську заасфальтовано більше вулиць, ніж за попередніх 40

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:37 | 21.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
11
/ коментарів 10

Черга на асфальтування вулиць Нововолинська за заявами мешканців ведеться з 2012 року. Вона була оприлюднена у 2016 році в засобах масової інформації. Тоді у переліку було 38 вулиць. Станом на 18-те листопада 2019 року в черзі – 56 вулиць. Надходять і нові заяви.

Офіційну відповідь з детальним роз’ясненням щодо капітального ремонту доріг міста надав радник міського голови Нововолинська Володимир Рожелюк у фейсбук під публікацією в групі Нововолинськ інфо про чергу на асфальтування в 2019-му році.

Відділ Інформаційної політики Нововолинської міської ради повідомляє, що з 2012 року в місті заасфальтовано повністю вулиці Чайковського з провулками, Ломоносова, Раціоналізаторів, Партизанська, 8 Березня, Дорогиничівська, Петрова, Декабристів, Некрасова з тротуаром, Липинського, Крайня, Маяковського, Залізнична, Лесі Українки. А у селищі Благодатному відповідно вулиці Мічуріна, Б.Хмельницького, Зелена, провулок Дитячий.

Частково (незакінчені) проведено асфальтування вулиць Молодіжна, Гірнича, Івасюка (Молодогвардійців), Кримського, Тиха, Садова, Б.Хмельницького, Ціолковського, Глінки, Філатова, Володимирська, Тупикова, Кільцева, Промислова, у Благодатному – Пархоменка, Вишнева, Незалежності.

Практично всі вулиці покриваються асфальтом ділянками в залежності від фінансування поетапно протягом кількох років.

Найбільш завантажені вулиці за цей час були капітально відремонтовані за новими технологіями (тонкошарове покриття, подвійне покриття). Серед таких вулиці Перемоги, Св.Володимира, Шахтарська, Дружби, Героїв УПА, бульвар Шевченка, Шептицького, Миру, Княгині Ольги, Соборна, у Благодатному – Миру, Перемоги.

За сім років заасфальтовано більше вулиць, ніж за попередніх 40 років.

Поза чергою асфальтувались вулиці, мешканці яких брали участь у співфінансуванні. Зокрема, це вулиці Раціоналізаторів, Петрова, Декабристів, 8 Березня, також частина Садової, Володимирської, Кільцевої і в Благодатному- вулиця Вишнева.

Станом на 18-те листопада 2019 року в черзі на асфальтування є 56 вулиць. Надходять і нові заяви.

У висновку зазначили, що домисли деяких дописувачів про асфальтування всіх вулиць в один рік є повним нерозумінням стану речей. Також фейком є те, що згідно з документами деякі вулиці вважаються заасфальтовані, а в дійсності ні.




коментарів: 10
  1. Виходить так, що міський голова всі ті попередні роки не робив взагалі нічого, от тільки останні сім років проснувся))) На холеру нам такі керманичі в місті?

  2. Супержахливий асфальт! По всьому місту 90% доріг просто гі@но! Сидять хлопчики на бюджеті і ”пилять” його кожної весни.

  3. Як казав колись один веселий фраєр- Новік то казкове містечко. Але народ не догоняє , що живе наче в казці. Ще трішечки потерпіти і Новік перетворять у Паріж

  4. а шо вони зробили???крошкою посипали-яку через мисяць дворники видрами виносили.сам бачив биля швидкои.н…й така дорога???? якои нестало за мисяць.писля того ремонта як були хвили и гарбули так и остались. що може хтось не згидний??? то хай тоди влада озвучить цифру яку було дано на ту дорогу.гроши на витер!!!!!

  5. Пан Рожелюк звітується що повністю заасфалтована вул. Лесі Українки в Нововолинську. А Ви, пан Рожелюк, хоч раз були на цій же вулиці де розташовані будинки від №№ 42-50 та №№ 35-43 яка являється продовженням вул. Лесі Українки після буд. № 40…..напевно що ні!!!!! Зате звітність ваша на ВИЩОМУ рівні. Жильці “заасфальтованої” ділянки цієї вулиці будуть дуже вдячні Вам якщо нанесете до нас свій візит….

  6. Власне мене цікавить чи ще довго провулок крайній буде купатись в болоті?!певно ще з років 20!
    Не можливо втримати гарний доглянутий газон,адже всі хто іде крізь нашу вулицю на 15 мікрорайон вибирає місце де сухіше!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер