<

За продаж пів тонни риби без документів на ринку Нововолинська, чоловік сплатить 510 гривень штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 30.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
35
/ 1 коментар

12-го жовтня інспектори рибоохорони виявили на ринку у Нововолинську порушника, який намагався продати 500 кілограмів незаконно добутої риби. Суд призначив порушнику штраф в розмірі 510 гривень, без конфіскації товару.

Про це йдеться в постанові Нововолинського міського суду від 24-го грудня.

Судом встановлено, що 12 жовтня 2019 року на центральному ринку Нововолинська чоловік здійснював продаж водних біоресурсів – риби, а саме: коропа вагою 200 кг., товстолоба – 200 кг, білого амура – 100 кг., без наявності документів, що підтверджують законність збуту об’єктів тваринного світу та їх походження.

Працівниками рибоохорони на вищезазначеного громадянина було складено протоколи за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП.

Постановою суду чоловіка визнали винним у вчиненні правопорушення та наклали на нього штраф в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень, без конфіскації об’єктів тваринного світу.

При виявленні порушення інспекторами, риба була залишена чоловіку на відповідальне зберігання до рішення суду. Доля риби невідома.




один коментар
  1. За пів тони пятьсот гривень.На Бузі затримали діда з двома “телевізорами” і десятком плотви.Оштрафували на тисячу з копійками.
    Видно треба вміти домовлятися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа