<

За неправдивий виклик поліції до вантажівки з породою псевдоактивіст з Нововолинська мав сплатити штраф, проте подав до суду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 24.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
6187
/ коментарів 11

За завідомо неправдивий виклик поліції псевдоактивіст з Нововолинська Павло Троцковець повинен сплатити штраф у кілька тисяч гривень. Та замість того, щоб це зробити, – подав до суду.

Перший позов сторона позивача подала з порушенням вимог законодавства. Другий підготували вже правильно. Останнє засідання у справі відбулося в Іваничах 23-го листопада.

На ньому заслухали свідчення правоохоронців та звернулися до Володимир-Волинського районного відділення поліції, аби витребувати документи, необхідні для розуміння справи.

Подія, внаслідок якої все почалося, трапилася 10-го серпня. На трасі Р-15 у Нововолинську поліція зупинила навантажений породою автомобіль, який їхав з шахти №9. Займався вивезенням породи Павло Троцковець, який тоді стверджував, що для перевезення мав всі документи. Авто затримали: кілька днів вантажівка стояла на місці.

12-го вересня Павло Троцковець подзвонив у поліцію та повідомив про викрадення з автомобіля запасного колеса.

Як розповіли правоохоронці, на місце виїжджала слідчооперативна група, але слідів крадіжки вона не виявила. Троцковець після цього від явки в поліцію та написання заяви відмовився.

Відтак, на Троцковця було складено постанову за завідомо неправдивий виклик поліції та накладено штраф в сумі 3400 грн.

Через незрозумілі цілі, які переслідувала особа, поліцейським довелося їхати на місце буцімто крадіжки в той час, коли їхня допомога могла бути потрібна в іншому місці.

Нагадаємо, у Нововолинську Троцковця називають псевдоактивістом та протеже колишнього мера Сапожнікова. Раніше він незаконно використовував символіку УНСО, а тепер займається вивезенням породи з “дев’ятки”.

Нагадаємо, вантажівку з породою із зайвими 18 тоннами зупинили в Нововолинську в липні, а наприкінці жовтня Троцковець сидів в авто, що везло породу з шахти в бік Іванич.




коментарів: 11
  1. Тож видно по обличчю що то не адекват. Його через суд в психушкі перевірити треба.

  2. Шановні мешканці Нововолинська! Чого ви бачите історію однобоко! Виклик міліції обійшовся в вартість 3400 гривень, а зарплата членів міської ради які майже повним складом прилетіли ловити фуру з породою в робочий час в скільки оцінюєте?
    А чи знаєте ви що порода лежачи на поверхні певний період часу має властивість розкладатися і виділяти дуже погані хімічні елементи.які шкодять нашому з вами здоровю . Давним давно треба було цю окрасу міста (торікони) переробитиі використати чим швидше.

    • Ти хотів сказати супер-герой з коміксів Marvel, який рятує світ (в даному випадку Нововолинськ і оточуючі села) від згубного впливу терикону. Супер герой в квадраті, так як з Нововолинська за це грошей не бере.

  3. неАдекват.06, ідіот тільки ти, якщо приплітаєш до цього Степана Бандеру і його послідовників, яким не є “славнозвісний” Паша.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер