<

За напад на жінок та підозрою в зґвалтуванні в Нововолинську затримали молодика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 15.02.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарі 4

Чоловіка затримали у ніч на 15-те лютого на місці злочину на одній із вулиць Нововолинська. Його підозрюють у скоєнні серії нічних розбійних нападів із ножем на жінок на вулицях міста. Також перевіряють його причетність до низки грабежів та згвалтування.

Про це інформує поліція Волині.

Зокрема, розслідуючи розбійні напади на жінок, скоєнні з вересня минулого року в Нововолинську, поліцейські відпрацювали записи понад 70 камер відеоспостереження. 

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Тепер за процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

До слова, про один із нападів повідомляла у неділю, 9-го лютого, на своїй сторінці в фейсбук місцева мешканка Богдана.

Вона розповіла, що на неї напав чоловік з ножем.

«Дівчата, жіночки. Бережіть себе. Не ходіть в темну пору доби самі, а як не виходить, не пошкодуйте і купіть або перцевий баллончик, або електрошокер! В нас в місті страшно ходити, оминайте темні, не просвічені місця! Вчора на мене напали з ножем! Я жива, здорова, але страх, який я пережила, словами не передати і нікому не побажаєш!», писала дівчина




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа