<

За минулий тиждень у Нововолинську працівниками міліції було розкрито 15 кримінальних правопорушень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 28.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
92
/ Коментарі відсутні

На минулому тижні до Нововолинськоо міського відділу міліції звернулось 61 громадян. Із них 22 – кваліфіковано як злочини з ознаками кримінальних правопорушень.

Повідомлення стосувалися фактів насильства в сім’ї, квартирних крадіжок, шахрайства.

За минулий тиждень працівниками міліції було розкрито 15 кримінальних злочинів. З них 6 – крадіжок, 2 – факти грабежу, 2- факти шахрайства, 1 – незаконне поводження зі зброєю,
2 – факти ухиляння від сплати аліментів, 1 – факт хуліганства.

Працівниками кримінального розшуку в одному із торгових закладів, завдяки відеоспостереженню, встановлено особу, яка незаконно заволоділа 4 тисячами гривень. Злочинцем виявився мешканець Нововолинська 1990 року народження,  який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, був судимий за вчинення пограбувань. Вказана особа була затримана, обрана міра запобіжного у вигляді арешту. На разі, оперативники перевіряють інформацію щодо причетності особи до вчинення  аналогічних злочинів на території Нововолинська.

На минулому тижні до міліції звернувся пенсіонер, інвалід 1-ої групи із повідомленням про те, що із його квартири, 16-го квітня, викрали банківську картку і зняли із неї 900 гривень. Дільничні інспектори встановили особу, причетну до крадіжки. Ним виявився мешканець міста 1963 року народження, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Злочинець неодноразово бував у пенсіонера, тому знав як можна викрасти гроші.

24-го квітня із помешканні нововолинця, шляхом вільного доступу, викрадено кредитку картку (на якій було написано код), з якої знято 700 гривень. Працівниками сектору дільничних інспекторів міліції встановлено причетну до злочину особу. Ним виявився раніше засуджений житель Нововолинська 1976 року народження. Злочинець увійшов у довіру до пенсіонера і часто приходив до нього додому.

20-го квітня працівниками міліції проведено огляд житлово-побутових умов мешканки, яка 19-го квітня народила дитину у  домашніх умовах та поклала її в шафу, замотавши в шубу. Завдяки свідомому мешканцю міста, про вчинок було вчасно повідомлено працівникам лікарні та міліції. Цей факт внесений до єдиного реєстру досудових розслідувань,
розпочато провадження за статтею 135, ч.1 ККУ. Жінка 1976 року народження, яка народила дитину була раніше засуджена.

Працівники кримінального розшуку встановили особу, яка раніше вчинила три квартирних крадіжки. Ним виявився раніше засуджений мешканець Нововолинська 1976 року народження. На разі, він затриманий та перебуває у СІЗО міста Луцьк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця