<

За минулий тиждень до Нововолиського відділу міліції звернулось 65 громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:07 | 31.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Протягом минулого тижня до Нововолинського міського відділу міліції поступило 65 звернень та повідомлень громадян, на які було здійснено оперативні реагування. 48 з них – без ознак кримінальних правопорушень, 17 – кваліфіковано як кримінальні та внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Працівниками правоохоронних органів, на минулому тижні, викрито 5 кримінальних правопорушень, з них 3 – відносяться до ряду раніше скоєних (дві крадіжки та факт незаконного поводження зі зброєю).

У жителя Нововолинська 1994 року народження, раніше не судимого, працівниками кримінального розшуку було виявлено і вилучено металеву телескопічну палицю (кистень), яка являється холодною зброєю. За даним фактом здійснюється кримінальне провадження за ознаками статті 263 частини 2 ККУ “Незаконне поводження зі зброєю”.

Працівниками служби по боротьбі із незаконним обігом наркотичних речовин було задокументовано факти збуту наркотиків мешканцем Нововолинська 1994 року народження. Вказаній особі повідомлено про підозру, матеріали будуть скеровані до суду.

В ході оперативних заходів, працівниками кримінальної міліції, було встановлено порушника, який був причетний до вчинення ряду крадіжок з підсобних приміщень та автомобілів. Цій людини повідомлено про підозру, здійснюються кримінальні провадження за фактами крадіжок вчинених повторно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок