<

За два місяці 2019 року до Нововолинського ЦНАПу звернулося більше 4 тисяч громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 6.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

За перших два місяці 2019 року до Нововолинського Центру надання адміністративних послуг звернулося 4203 громадянина за отриманням різного виду адміністративних послуг. Найпоширеніша послуга – отримання закордонного паспорту.

Про це повідомила прес-служба Нововолинської міської ради.

Однією з найпоширеніших адмінпослуг, за якою громадяни звертаються у ЦНАП, є отримання паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Зокрема, за два місяці цього року працівники Центру надання адміністративних послуг прийняли 703 документи на отримання паспорта громадянина України для виїзду за кордон, з них 72 термінових, тобто оформлення документів здійснюється протягом 7 робочих днів, та 631 звичайний (оформлення здійснюється упродовж 20 робочих днів).

За січень-лютий 2019 року за надання даної послуги через ЦНАП у  міський бюджет надійшло 137 тисяч 189 гривень.

Для того, щоб подати документи на виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, до Нововолинського ЦНАПу приїжджають люди і з інших районів та областей.

Так, із 703 громадян 73 – це жителі Іваничівського району, 4  – Турійського району, 5 – Володимир-Волинського району, 2 жителі міста Луцька, 1 житель міста Львова та 1 із Львівської області. Усього 103 громадянина з інших населених пунктів подали документи у Нововолинський ЦНАП для отримання паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм.

Також часто громадяни звертаються до працівників ЦНАПу за отриманням ще таких адміністративних послуг як реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, Державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а також із земельних питань.

За адміністративні послуги, надані працівниками Центру надання адміністративних послуг, у січні – лютому 2019 року в міський бюджет надійшло 184 тисячі 769 гривень. 

Зокрема:

  • оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з    електронним носієм – 137 тис 189 грн ;
  • Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень  – 23 тис 820 грн;
  • Державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань – 9 тис 780 грн ;
  • реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання – 9 тис 180 грн,
  • плата за скорочення термінів – 4 тис 800 грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер