<

За добу у Нововолинську, Іваничівському та Володимир-Волинському районах виявили нові випадки COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 27.05.2020 / Іваничі, Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ 1 коментар

За останню добу, станом на 27-ме травня, методом ПЛР підтвердили 3 нові випадки коронавірусної інфекції у Нововолисньку та по одному в Іваничівському та Володимир-Волинському районі.

Про ситуацію із захворюванням на коронавірус у Нововолинську повідомили на сайті міської ради.

Станом на 10:00 27-го травня у Нововолинську зареєстровано 72 випадки захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно, 47 людей одужали, 5 випадків летальні.

Минулої доби в інфекційне відділення Нововолинської ЦМЛ  поступила 1 хвора з Володимир-Волинського району з попередньо підтвердженим діагнозом та на доліковування – 1 жителька міста з коронавірусом, яку виписали з ВОКЛ.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 18 громадян, хворих на коронавірус, з них 8 – жителі  міста, 10 – іногородні: м. Володимир-Волинський – 3, Володимир-Волинський район-1, Локачинський район – 3, Іваничівський район – 2, Горохівський район – 1.  Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 17 пацієнтів: 7 жителів міста та 10 іногородніх, в реанімаційному – 1 житель міста.

Один житель нашого міста, який має коронавірусну хворобу, лікується в обласній лікарні, а ще 11 отримують лікування амбулаторно.

Усього з підозрою в інфекційному відділенні лікується 10 хворих, з них 4 – жителі міста, 6 іногородні (Володимир-Волинський район -5, Іваничівський район – 1), в реанімаційному відділенні 1 хворий з Володимир-Волинського району.

За увесь період  взято 706 заборів матеріалу  на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу – 8.  Усього зроблено 180 швидких тестів.

Упродовж останньої доби в Іваничівському районі зареєстровано новий випадок коронавірусної інфекції, – інформують на сайті Іваничівської РДА.

Станом на 10:00 годину 27-го травня в районі зареєстровано 16 випадків. З підозрою на захворювання цією недугою – 6 осіб. Одужали 6 осіб.

Також новий підтверджений ПЛР випадок коронавірусної інфекції зафіксували у Володимир-Волинському районі. Всього у місті та районі зафіксували 28 випадків Covid-19, в тому числі 1 летальний.

Читайте також:

На Волині 27-го травня повідомили про 814 випадків коронавірусу: за останню добу – 9




один коментар
  1. Не зрозуміло чому обласним лабораторним центром інформація про випадки коровірусу по Волині подається так -Володимир-Волинський район -28 випадків , Ковель- 153 , Ковельський район – 121 ,і т.д.-а де ж Володимир-ВОЛ .- НЕВЖЕ 0 Випадків , якщо ні – то де така інформація … і хто її ховає чи не ховає і для чого ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця