<

За день у Нововолинській лікарні відновили зір 17 пацієнтам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 7.04.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
932
/ Коментарі відсутні

6-го квітня офтальмологи лікарні Нововлинська прооперували 17 пацієнтів.

Відсутність захворювань зорового нерва та сітківки дасть змогу наступного дня після операції отримати високу гостроту зору та повернутися додому. Надалі зір буде ще покращуватися, повідомляють у фейсбуці лікарні.

Завдяки офтальмологічній мікрохірургічній системі останнього покоління Stellaris, пролікували уже 141 пацієнтів в КНП «НЦМЛ».

Перед операцією пацієнти обов’язково проходять комплексну передопераційну діагностику з консультативним висновком лікаря-офтальмолога. За потреби – надаються консультації інших спеціалістів.

Операція є цілком безпечною і вважається найменш травматичною. Триває всього 10-15 хвилин під місцевою анестезією (під наглядом лікаря-анестезіолога) з використанням високоточного ультразвукового устаткування.

Необхідний розмір кришталика для кожного окремого пацієнта розраховується індивідуально за спеціальною математичною формулою.

Завдання лікаря точно і вірно виконати вимірювання параметрів ока і ввести ці дані до спеціального приладу, який автоматично проведе обчислення оптичної сили ІОЛ.

Для імплантації використовують тільки кращі сертифіковані в Україні моделі інтраокулярних лінз (ІОЛ) від відомих світових виробників Америки та Франції.

Нагадаємо: Одне з хірургічних втручань провели вперше на Волині: у Нововолинській лікарні прооперували пацієнтів, хворих на рак




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер