<

За 2,3 млн грн збудують монумент Героям Майдану і захисникам України у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 14.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1950
/ коментарі 24

У Нововолинську збудують монумент Героям Майдану, учасникам АТО та захисникам України. Його облаштують на проспекті Дружби – на території наявного скверу між стадіоном «Шахтар» і Сквером ветеранів.

Торги для пошуку виконавця робіт оголосило виробниче управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 18-го листопада, а аукціон розпочнеться 19-го листопада.

На спорудження монумента витратять до 2,3 мільйона гривень.

Роботи включатимуть демонтаж наявного покриття, улаштування нового покриття з бруківки, встановлення 18 дерев’яних лавок на металевому каркасі, улаштування пам’ятника, монтаж електрощитового обладнання, дев’яти світильників із кронштейном на опорах, монтаж світлодіодної стрічки, прокладання кабелів тощо.

Будівництво монумента Героям Майдану, учасникам АТО та захисникам України в Нововолинську хочуть закінчити до 31-го грудня наступного року. Гарантійний строк на об’єкт становитиме 10 років.

Читайте також:




коментарів: 24
  1. у місті все так добре, що лише лишилося гртші тратити на монументм((( прикро

  2. героям Майдану обов’язково треба монумент ! Всі повинні пам’ятати, кому вони забов’язані тим, шо мають те, шо мають !

  3. В нашому місті є багато таких кому зброю в руках тримати не можна, на вибори не треба, зате чи монумента варто будувати вони добре знають. Це наша історія, памя’тка нам та прийдешнім поколінням.

  4. Розподіліть краще ті мільйони матерям загиблих та тій нікому непотрібній війні, та вдовам. Клоуни

    • Вже були одні із закликами зємлю крєстьянам, дітям морозиво, бабам цвіти.
      Монумент має бути.
      Клоуни ті, які вважають інакше

      • це про тих, шо обіцяли зарплату еуропейську, еуропейські пенсії, і каву в венській опері ? монумент під назвою “лох не мамонт, весь не вимрить”

    • Все вірно, а в де кого з загиблих, діти сиротами позалишалися, а то і по троє. Є вже одна стела героям Революції.

  5. Пам’ять по воїнам захисникам звичайно має бути !! Але ж на цю суму вийде приблизно 70 квартир однокімнатних в нашому місті . Роздати їх родичам і дітям загиблих , ще й дітям сиротам з дитячого будинку залишилось .

  6. Нижче цієї статті, уважно прочитайте статтю написану синім шрифтом: “У Нововолинську готуються до проведення ……” Два клоуна, дивись відео обіцяють на Покрову. Пройшов місяць!

  7. В нас вже дорогі всі як в Европі, все гарне і ідеальне. Тільки пам’ятника не хватало

  8. Майбутні покоління мають знати своїх Героїв, їхні здобутки та подвиги; лише завдяки їхнім жертвам ми живемо в мирному місті, маємо свободу вибору, право будувати свою державу. Досить в Україні ставити пам’ятники окупантам. Слава Україні.

  9. Дибілізм.. краще б дітям щось збудували , а не хєрньою нікому непотрібною займаєтесь .

  10. МАЛЕНЬКЕ місце пам’яті людям загиблим на нікому не потрібній війні НЕОБХІДНО! Не було б майдану-не було б війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця