<

З шести вогнегасників спрацювали лише два: як працівники гасили вогонь на цеху шахти №1 “Нововолинська”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:29 | 21.06.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Загорання, що виникло на деревоообробному цеху першої шахти у Нововолинську під час свят, працівники загасили власними силами та за допомогою двох вогнегасників. Ще чотири вогнегасники не спрацювали.

Незважаючи на загорання, люди не розгубилися. Приблизно 40 хвилин чотири працівники гасили вогонь у цеху. Активіст та член “Народного контролю” Володимир Власюк поділився власними враженнями від побаченого на сторінці у Фейсбуці:

“Комусь вихідні, свята, шашлики, гучні вікенди, а у нас на роботі гасіння пожежі, та найсмішніше те, що з шести вогнегасників спрацювало тільки два, жах. Добре, що під руками було достатньо відер, ну і вода неподалік.

Свинство в тому, що змінювати наліпки на вогнегасниках на свіжі не вирішує або не прискорює гасіння вогню. От вам і контролюючі органи”.

Володимир Власюк справедливо припускає, що подібна ситуація з несправниками вогнегасниками є не лише на цьому підприємстві. Слід пам’ятати, що незадовільний стан забезпечення первинними засобами пожежогасіння, необережне поводження з вогнем є порушенням вимог нормативних актів з пожежної безпеки. Даний інцидент наштовхує на припущення, що на підприємстві не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників, а також, що не всі працівники пройшли протипожежний інструктаж.

На фото Володимир Власюк.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер