<

З початку року понад 40 осіб скористалися послугами мультидисциплінарної команди у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 29.03.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
60
/ Коментарі відсутні

У територіальному центрі соціального обслуговування виконавчого комітету Нововолинської міської ради у відділенні соціальної допомоги вдома, працює мультидисциплінарна команда для надання комплексу соціальних послуг пенсіонерам, особам з інвалідністю відповідно до їх індивідуальних потреб. Із січня 2021 року її послугами вже скористалися 43 пенсіонери.

Робота мультидисциплінарної команди спрямована на задоволення потреб самотніх громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах. Соціальні послуги надаються безпосередньо за місцем проживання, – повідомляють на сайті міської ради.

Члени команди надають такі послуги: придбання і доставка продовольчих, промислових та господарських товарів, медикаментів, приготування їжі, допомога у забезпеченні технічними засобами реабілітації, послуги перукаря, швачки та робітника з комплексного обслуговування, інформаційні послуги, консультування з питань соціального захисту.

З початку року 43 особи скористалися послугами мультидисциплінарної команди, згідно з укладеним планом та графіком роботи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця