<

З нагоди 66-ї річниці міста Нововолинська та Дня шахтаря відбулися святкові урочистості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:40 | 27.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарі 2

27 серпня в Нововолинському Палаці культури відбулися святкові урочистості з нагоди 66-ї річниці з дня заснування міста та Дня шахтаря.  Міський голова Віктор Сапожніков та представники делегацій Волинської області вітали громадян та гірників.

Перед нововолинцями вступне слово зачитав Віктор Сапожніков, привітав шахтарів, зазначив що через проблеми з вугільною галуззю у Волинський області та військові події в Україні, святкування буде відбуватися дещо скромніше порівняно з минулими роками. Міський голова розповів, що незважаючи на економічні перешкоди, молоде місто активно розвивається, здобуває напрацювання та перспективи, утверджується як промисловий центр.

DSC07769
DSC07775

На урочистому святі були присутні гості, заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, заступник міського голови міста Луцька Андрій Киця, заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, а також генеральний директор ДП “Волиньвугілля” Микола Пиріг.

Відкриття урочистостей традиційно розпочалося з Державного Гімну України. Віктор Сапожніков закликав схилити голови перед мужніми героями, які на Сході України захищають незалежність та честь держави. Міський голова зазначив, що на великий жаль, під час Революції гідності та в зоні АТО, Нововолинськ втратив 15 відважних воїнів, життя наших земляків також забрала Іловайська трагедія. На світлу пам’ять та вшанування були покладені квіти біля меморіальної дошки.

Хвилиною мовчання у залі вшанували пам’ять перших засновників та будівельників шахтарського міста Нововолинська, які вже відійшли у вічність. Віктор Сапожніков зазначив усі успіхи нововолинських шахт, із подякою згадав почесних гірників, які вплинули на розвиток промисловості нашого міста.

Міський голова із вдячністю нагородив почесних громадян. Урочисто вручив медалі та подяки, висловив слова поваги, побажав щастя, наснаги, злагоди. Також нововолинські шахтарі отримали нагороди від Волинська ОДА та Волинської обласної ради. Подяки вручили і керівникам нововолинських підприємств.

DSC07789
DSC07797
DSC07783
DSC07850
DSC07875
DSC07860




коментарів: 2
  1. А “місто активно розвивається” це як? У бік безробіття, руїни, наркоманії та організованої злочинності із корупцією? Подяки, грошові нагороди і грамоти за що? Взагалі що, дах у ратушного поїхав?

  2. А яке місто “активно розвиваеться” ? Без безробіття, наркоманії і організованої злочинності ? Хіба що за межами України…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок