<

[ОНОВЛЕНО] З «гіпсом», тік-током та телефоном у руці: пасажира маршрутки в Нововолинську обурила поведінка водія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:50 | 11.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
74
/ коментарів 6

Мешканець Нововолинська обурений безвідповідальністю водія маршрутки, який в складних погодних умовах керував громадським транспортом, переглядаючи під час руху відео в соцмережі. Власник маршруту пояснив ситуацію.

Ситуацію чоловік спостерігав ввечері 10-го лютого, під час рейсу в міській маршрутці. Розповідає, що його спочатку здивувало, що водій автобуса був за кермом із загіпсованою рукою. А через декілька хвилин шофер дістав телефон та ввімкнув відео в тік-ток.

“З 5-го мікрорайону виїхала маршрутка. Водій загіпсованою лівою рукою притримував кермо, а потім ввімкнув відео та поклав телефон на панель. Пізніше він взяв у праву руку телефон і почав тримати його біля вуха. Вочевидь, через гамір людей, йому було погано чути звук у відео.

Це все мене здивувало: така погода, у водія гіпс, так ще й відволікається на відео з тік-току”, – розповідає пасажир маршрутки.

Як зауважив згодом власник маршруту, водій не був у гіпсі, в нього була туга пов’язка. Розповідає, що правилами дорожнього руху не прописано, що в такому разі не можна керувати транспортним засобом.

Додає також, що водій маршрутки дивився відео та тримав телефон в руках тільки на зупинці. Знову посилається на ПДР, що в них вказано лише те, що шофер не може розмовляти по телефону, тримаючи його в руці, про перегляд відео там нічого не вказано.




коментарів: 6
  1. От баран,не може навушники купити.Так у нього,щей права нога у гіпсі,Жах!

  2. Людина прислухавшись до рекомендацій мера з самого ранку лопатою цю дорогу розчищала аж руку пошкодила! бачите як все замело і техніки не вистачає! і по навігатору слухаючи голосові підказки пробувала вас довезти до місця призначення, а вам все недогода! Ехх люди люди. .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок