<

Ювілейний рок-фестиваль “Перлина Заходу” підірвав Нововолинськ вибуховими емоціями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 30.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
35
/ коментарів 6

29-го серпня традиційно у парку Культури на літній естраді у місті Нововолинську пройшов 10-й ювілейний благодійний рок-фестиваль “Перлина Заходу”. На свято приїхали учасники з Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського. Розважали гостей свята за традицією гурти з рок-клубу “Vольтаж”.

Долучились до організації Нововолинський центр допомоги військовим, ГО “Волинські патріоти”, “Муз-біржа”. Генеральний спонсор і засновник фестивалю Євген Недищук цьогоріч вступив у лави добровольців полку “Азов”, проте, на фестиваль встиг. Голова ГО “Творці історії” Людмила Скороходова стала організатором за відсутності пана Євгена. Усі організаційні моменти лягли на тендітні плечі цієї надзвичайної жінки.

IMG_3789_tn

Ведуча постійно нагадувала гостям свята, що фестиваль є благодійним, і наша допомога може врятувати комусь життя. Також зазначила, що попри складну ситуацію на сході країни, такі події повинні відбуватись, адже у єдності сила.

Церемонію відкриття фестивалю доручили володимир-волинському гурту “50\50”. Їхні драйвові композиції з домішком українського фолку наситили серця патріотизмом. Хлопці згадали за військових, які воюють на сході України та присвятили їм одну із пісень.

IMG_3531_tn
IMG_3530_tn
IMG_3527_tn
IMG_3525_tn
IMG_3507_tn

Харизматична лідер луцького гурту “Mars For You” зазначила, що за прогнозами до 2050-х років відбудеться колонізація Марсу, після чого вразила глядачів своїм чистим вокалом. Вокалістка “із Марсу” разом із хлопцями виклались перед публікою на усі 100%, що було помітно по їхніх щасливих обличчях.

IMG_3694_tn
IMG_3684_tn
IMG_3681_tn
IMG_3672_tn

Енергійні та драйові “Never End” вразили своїми композиціями з присмаком важкого року. Хлопці “відривались на повну” разом із любителями слему. Бас-гітарист гурту, Олег охоче поспілкувався з редакцією БУГу, розповів, що Нововолинськ – чудове місто, радий, що публіка задоволена їхнім виступом. Зазначив, що всі отримали купу емоцій і з радістю приїхали б ще раз.

IMG_3889_tn
IMG_3871_tn
IMG_3830_tn

Нововолинський гурт “WOO” привітав зі святом усіх глядачів. Хлопці порадували усіх надзвичайним вокалом лідера гурту – Назара, та класичним звучанням рок-ен-ролу. Особливістю гурту стали композиції на на англійській та польскій мовах.

Також в процесі святкувань Євген Недищук видав учасникам дипломи за участь у фестивалі та подякував усім присутнім за чудовий день. Зазначив, що це 10-й ювілейний фестиваль, і те, що українці сильна нація. Ми зможемо змінити все, адже все в наших руках.

_DSC0919_tn
_DSC0909_tn

Усім відомий в Нововолинську гурт “Цвях” привернув увагу кожного. Формація дивувала своїми містичними текстами та вдало підібраними поєднаннями глибокого вокалу, пронизливої труби та віртуозної гри на гітарах. Лідер гурту Сергій Лонюк тісно тримав контакт з публікою, нагадав усім про незвичайне кохання вовкулаки й відьми. Слухачі не хотіли відпускати артистів зі сцени, вимагаючи все нового й нового, врешті зійшлись на компромісі – викликали “Цвях” на біс!

_DSC0889_tn

Також гурт із рок-клубу “Vольтаж” запапали в серце глядачам. Під композиції “I Vegas” люди танцювали та насолоджувались теплим жіночим вокалом. Набільше запам’яталось оточення тендітної вокалістки. Це рокери в душі, і хоча їхня зовнішність різниться, проте гра гармонійна і та ідеально композиційно складена.

_DSC0971_tn
_DSC0963_tn

Хедлайнерами свята виступили луцькі “YEGANOU Project”. Вони успішно закрили фестиваль, підірвали сцену вибуховими композиціями та шаленим драйвом.

IMG_3826_tn
IMG_3747_tn
IMG_3666_tn
IMG_3663_tn
_DSC0892_tn




коментарів: 6
    • Диванний експерт Стьопа, діло каже! Ну не бомбить у хлопця від рокендролу.

  1. Буг, ви трішки коригуйте інфу, а то про Цвяха написали майже слово в слово, як у попередній статті про виступ у Володимирі. Трубача з ними не було на цьому концерті, будьте уважні. Нічого особистого, просто невелике зауваження.

  2. Навіть не майже, а просто здерли з попередньої статті. Бачиться тут неповага до музикантів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок