<

Ярмарок ваканцій відбувся у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:55 | 28.11.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

26 безробітних взяли участь у ярмарку вакансій на замовлення ТзОВ «Птахокомплекс «Губин». Захід проходив у Нововолинському міському центрі зайнятості.

У рамках ярмарку потенційні претенденти на посади отримали усю необхідну інформацію про підприємство та наявні вакансії, – повідомляє сайт Нововолинської міської ради. 

У 2015-му році у Нововолинську введено в експлуатацію новий сучасний комплекс забою та переробки птиці ТзОВ «Птахокомплекс «Губин».

Асортимент продукції підприємства нараховує понад 30 позицій в охолодженому та замороженому вигляді. Основний продукт – тушки курчати-бройлера, напівфабрикати і субпродукти, виготовлені з курчат-бройлерів.

Менеджер з персоналу ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» Оксана  Теодорович ознайомила присутніх з наявними вакансіями на підприємстві. Серед них: підсобний робітник, водій автотранспортних засобів, слюсар-ремонтник, електрик та інші. Кожному працівнику пропонують соціальний пакет: безоплатне надання гуртожитку для іногородніх, пільгове харчування (50 % вартості обіду оплачує підприємство), медогляд за рахунок підприємства.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця