<

Яна Власюк з Нововолинська на фіналі конкурсу «Mrs. Globe» в Китаї отримала черговий титул та ввійшла в ТОП-30

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 2.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 6

22-го листопада в Китаї, в місті Шеньжень, розпочався міжнародний фінал конкурсу «Mrs. Globe» (Місіс Земна куля), в якому брала участь дівчина з Нововолинська, яка проживає у США. Яна Власюк отримала черговий титул Краса Європи в рамках фіналу конкурсу та 1-го грудня на завершальному етапі ввійшла в ТОП-30 серед 65 учасниць. Перемогла ж у конкурсі представниця Татарстану.

Нагадаємо, у штатах Яна здобула титул Місіс Пенсильваніядруга віце-місіс США та Місіс Чорне море та отримала можливість представляти регіон країн Чорного моря на фінальному етапі «Mrs. Globe».

1-го грудня на шоу «Mrs. Globe», де дівчата показати себе у конкурсі представлення, дефіле в купальниках і вечірніх сукнях. Яна ввійшла в ТОП-30 серед 65 учасниць. Перемогла ж у конкурсі 35-річна Аліса Тулиніна з Татарстану.

Конкурс «Mrs. Globe» є міжнародною презентацією краси, що проводиться щороку, участь в якому можуть взяти жінки у віці старше 25 років або які одружені, або є батьками. Це найбільший і найпрестижніший конкурс для одружених жінок у світі. Учасники конкурсу беруть участь у благодійній роботі, кошти виділяються для благодійної організації «Woman in Need» у більш ніж 70 країнах світу, які беруть участь у конкурсі.

Заснований конкурс у 1996 році, два рази перемогу отримувала учасниця від України.

У Китаї з 22-го листопада щодня проходили різноманітні заходи. Яна щодня була у нових сукнях, серед яких і національне українське вбрання. На одному з івентів дівчина отримала черговий титул Краса Європи.

Нагадаємо, Яні 27, проживає в США майже три роки. Вона постійно займається благодійністю, любить тварин та подорожі. Щороку дівчина навідує рідних у Нововолинську. Детальніше про американське життя, чому Яна залишила Нововолинськ, який він для неї сьогодні, і звичайно про «Mrs. Globe», підготовку до фіналу та враження від конкурсу дівчина розповідала в інтерв’ю «БУГу».

Візитка Яни на Mrs. Globe.

Фото взяті з особистих сторінок Яни Власюк у фейсбук та інстаграм




коментарів: 6
  1. на породовиборку її, підвищувати зольність вугілля,яка на ш-ті 9 почала стрімко падати. і до речі , чому про юрківа мовчите , шановна ? чи не було команди ?

  2. Молдова видно від природи шикарна!
    А Януся настумбурчила губи як з переляку,і весь виступ)))
    Дивлюсь на Яну і не розумію чи то вона чи ні.
    Чуби такі що ….сміх бере))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок