<

Ями, сміття і некошена трава: мер Нововолинська «відчитав» підлеглих за безлад у місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:17 | 31.05.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3493
/ коментарів 14

Міський голова Нововолинська Борис Карпус під час наради 31-го травня «відчитав» відповідальних за благоустрій міста. Голова громади висловив обурення куруванням роботи комунальної сфери.

Жахливий стан справ. Дивує, чому все на тому ж рівні або й гірше, ніж в останні роки, говорить Карпус у відео, яке опубліковане на його офіційній сторінці в фейсбуці.

“Всі мої доручення: від чищення снігу і вивозу сміття до обкошування трави і ремонту доріг – не виконуються належно. Немає узгодженості дій, постійно бардак”, – говорить мер.

Карпус пригадав “сміттєвий колапс”, який стався під час снігопаду. Зазначає, що сміттєві майданчики і на сьогодні не виглядають належним чином.

Щодо ремонту доріг голова громади наголосив, що неприпустимо те, що до червня у Нововолинську досі не залатали ями.

“Були пізні терміни оголошення тендерів і таке враження, що ви перший раз це робите. Ви ж також щодня їздите дорогами. Подивіться на ями біля лікарні та ліцею.

З покосом трави – повний провал. Виявляється, в минулому році не заклали кошти на дані роботи, і всі мовчать.

Якісна робота комунальників – запорука комфорту мешканців. Якщо результату не буде – нас чекають серйозні кадрові зміни”, – зазначив міський голова.




коментарів: 14
    • Скоро на огорожах міста повісять таких як Павло, який схвалює корупціонерів і мародерів, які за 30 років розвалили все, що можна.
      Закатати рукава і працювати треба, а не сидіти і ждати зарплату!

      • та звісно, папередники винуваті… Але скоро ми побачимо квітучий острів.. Треба тільки повісити, кого вася покаже, и буде перемога

  1. Це все гроші: працюй не працюй, ніхто тебе не обділить лишньою десяткою тисяч, тільки пальчиком помахають. Так само працює і Карпус.

  2. Це просто саботаж стосовно нового мера, все комунальне керівництво лишилось старе

  3. Коли політику, вже давно, потрібно замінити виконанням своїх обов`язків, у відповідальних за це посадових осіб виникають великі труднощі.
    В місті дуже багато комплексних проблем, від наповнення бюджету до створення нових робочих місць. Стосовно благоустрою, так прикро бачити сміття під тротуарами, які підтримуються оббитими бордюрами 60-70 років іншого століття…
    Проблема не в керівниках, а у відсутності повного бачення та плану, як має виглядати сучасне місто.
    Швидше дійте місцева владо, відставте піар беріться до роботи.
    Дійсно встид за пів року не провести тендери на виконання ремонту доріг, так виходить, що наказувати потрібно самого себе.

    • То ж вони, як бачиш, сидять, записують.
      Кумедія, чесн слово! :)
      Бор, давай роби вже шось, бо людям починає надоїдати твоя імітація діяльності!

  4. Давно треба всіх міняти і все міняти.
    І ОСББ робити, бо нема толку з тих комунальних нероб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця