<

Ямковий ремонт у Нововолинську: 24 травня буде підписано договір з львівською фірмою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:11 | 21.05.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
36
/ коментарів 10

Договір з переможцем тендеру про виконання у Нововолинську ямкового ремонту планують підписати у понеділок, 24-го травня.

Про це розповів 21-го травня міський голова Нововолинська Борис Карпус.

Нагадаємо, переможцем тендеру стала львівська будівельна компанія «Віаком».

Очікувана вартість становила 800 тисяч гривень. У торгах також брало участь нововолинське підприємство «Сантехмонтаж», яке запропонувало суму на 2 тисячі гривень менше від очікуваної вартості, а львівська фірма – на 120 тисяч. Тож остаточна пропозиція становить 680 тисяч гривень.

Карпус зазначив, що кошти, які були зекономлені, будуть направлені на ремонт доріг. Загалом на асфальтування планують витратити цьогоріч близько 2 мільйонів гривень.

Точна дата початку ямкового ремонту буде відома після підписання договору. Міський голова додав, що за фірмою під час виконання буде здійснюватися нагляд та контроль.

До слова, це вперше за багато років славнозвісний «Сантехмонтаж» не буде виконувати ямковий ремонт у Нововолинську.

Читайте також: в Іваничах поточний ремонт на трьох вулицях здійснюватиме нововолинський «Сантехмонтаж», не дивлячись на найдорожчу тендерну пропозицію.




коментарів: 10
  1. На ремонт доріг складався кошторис . Сума 800тис.грн.не взята зі стелі?! Як можна виконати якісно і в повному обсязі роботи за 680тис.грн.? Напевно буде обсяг виконання робіт менший, або якість гірша. Оце вся економія. Тільки претензій не буде кому пред”явити,не кожен поїде у м.Львів. 120тис.направлять знову на ремонт доріг. Знову тендер ,знову кошти витрачати ? “Економія”

    • Думки такі. В минулому році були виділені кошти для вкладення асфальту об’їзної 15 м-н через вулицю Макарова, сантехніки проклали 40 м асфальту який скоро злізе і стільки ж метрів тротуару… Далі прийшла зима і вони прозвітували що робота виконана… то де гроші які були виділені котрі освоїв недомонтаж? І де асфальт?

  2. Те що робив “сантехмонтаж” було взагалі фікцією, вони замощували ями відсівом з мазутом, після першої ж злив двірники прибирали змитий відсів з долин та узбіч.
    Тендери були писані під коптюковців. Побачимо ЩО зроблять львів’яни. Та змінювати “недомонтаж” було конче необхідно, ще й провести аудит та перевірку минулих недоремонтів. Наказати недобросовісних підрядників.

  3. сантехмонтаж тепер буде стригти бабло за халтуру в Іваничах

  4. Львів’яни зроблять те саме що у Сокалі та Червонограді так що економте гроші на підвіску

  5. Вова, сантехмонтаж, попрацював і в Сокалі.. , вміли тендери “стригти”.
    А якщо мова про П.П.Рома, то то ж вроді не вони…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер