<

Яма для бігу з перешкодами чи «дорога в пекло»: нововолинці знову обговорюють міський стадіон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 9.09.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
38
/ 1 коментар

Нововолинський стадіон знову опинився в центрі уваги громадськості. Цього разу через яму на бігових доріжках. Фото опублікували у фейсбук-групі Нововолинськ інфо і мешканці міста активно почали його обговорювати.

«Яке призначення цієї доріжки…? Біг з перешкодою?», – написав Владислав Смолінчук і опублікував світлину.

Публікацію жваво обговорюють, іронізуючи чи жартуючи.

До слова, ця конструкція закладена в проєкті стадіону, кошторисна вартість якого понад 21 мільйон гривень. Під час його реконструкції, було запроектовано будівництво у секторах спортивного ядра: сектору для стрибків в довжину і потрійного стрибка, для штовхання ядра, для метання диска і молота, для стрибків з хординою та для стрибків у висоту, а також ями з водою для бігу «стипль-чез».

Так, Андрій Капустяк зазначив, що це «Дорога в пекло», Снєжа Смолінчук, що це «аварійний вихід з шахти», а Андрій Король назвав це проваллям і зауважив, що «скоро спортсмени почнуть пропадати безвісти на цьому стадіоні».

На думку Oksanи Hel, це для того, щоб «краще видно було, коли гол забивають», а Ярослав Рябович запропонував «просити, щоб зими не було, бо після снігу все піде під землю».

Окрім жартів, під дописом з фото назбиралось й чимало критичних відгуків.

Зокрема, Микола Жирецький вважає, що «це не ремонт, а повний провал», Леонід Шуст, що «це реально дно і треш», а Інна Вертинська обурилася, що «в оце втюхали 22 лями».

 «Сапог, ти не поперхнувся ще??», – запитала вона.

У своїх коментарях все пояснюють Вячеслав Спиридонов та Валентин Бортнічук.

Однак, Ольга Коханюк та Олена Шаповал іншої думки. Вони переконанні, що біг з перешкодами та системи дренажу бігових доріжок виглядають зовсім по-іншому. І на підтвердження цього опублікували фото.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер