<

“Якщо Демчишин в чергове буде затягувати ситуацію із виплатою заборгованості шахтарям нехай пише заяву на відставку”, – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:04 | 20.05.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Під час засідання Верховної Ради народний депутат України, член фракції «Народний фронт» Ігор Гузь із трибуни підняв питання виплати заборгованості працівникам шахти №10 “Нововолинська” та якнайшвидшої добудови цього підприємства. 

Під час перегляду бюджету були внесені зміни і виділено 200 млн. гривень на добудову єдиної шахти в Україні яка будується –  №10 “Нововолинська”. Проте, кошти поступати ще не почали, як результат – шахтарям заборгували заробітну плату за неповні чотири місяці. 

“Цьогоріч із початком зими шахтарі змушені вимагати чесно зароблені гроші проводячи акції протесту. В цьому місяці працівник шахти №10 перекривали дорогу, вимагаючи справедливості.  Титульний лист на фінансування шахти так і не підписаний. Тому що, на жаль, пані Яресько та пан Демчишин не запустили систему фінансування 10-ї копальні. Я звертаюся до них із проханням вирішити це питання якнайшвидше, адже уже завтра шахтарі поновлять перекриття дороги. На сьогодні половина усіх шахт перебувають на території підконтрольній терористам, а підготовчий період до зими уже розпочатий. Тому надзвичайно важливо якнайшвидше отримувати вугілля із 10-ї копальні. Від імені шахтарів, органів місцевого самоврядування та депутатів “Народного Фронту” прошу не доводити ситуацію до крайньої межі. Якщо Демчишин в чергове буде затягувати ситуацію із виплатою нехай пише заяву та йде у відставку, або доведіть справу до кінця”, – заявив народний депутат Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок