<

Як у Нововолинську святкували Великдень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:05 | 3.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

На майдані Незалежності у Нововолинську відбулося масове святкування Великодня. У центрі міста зібралось чимало людей, аби розважитись.

Тут вирувала справжня Пасхальна атмосфера: зі сцени лунали пісні про Україну, діти виконували гаївки, одягнені переважно у національне вбрання, – пише Нововолинськ.com.ua.

Директор Нововолинського Палацу культури Марія Олійчук наголосила, що попри не зовсім сприятливі погодні умови святкування не затримуватимуть, та жодних змін у програму вносити не будуть.

«Програма культурно-мистецьких заходів є дуже різноманітною: святковий концерт за участю вихованців міського Палацу культури, Нововолинського Центру дитячої та юнацької творчості, дитячої школи мистецтв та Будинку культури селища Благодатного. Концертна програма розрахована на 25 виступів. По тому – розважальна програма від клубу «Суперкнига». Пізніше – святковий концерт за участю народного аматорського естрадного оркестру та жіночого вокального тріо «Лебедине крило». Далі молодіжний концерт за участю наших місцевих солістів, а після завершення – святкова дискотека під відкритим небом», – розповіла директор Палацу культури Марія Олійчук.

Чимало нововолинців долучилися до святкувань: хтось прийшов підтримати своїх дітей, що брали участь у концерті, а хтось мимоволі ставав глядачем, прогулюючись центром міста святкового вихідного дня.

«Це є українське свято, і хочеться, щоб наші мешканці відпочили. Ми думаємо, що на третій день Великодня всі уже посмакували та погостювали, а тепер мають нагоду розділити це свято разом із нами», – каже Марія Олійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер