<

Як у Нововолинську промишляє протеже Сапожнікова, використовуючи незаконно символіку УНСО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 19.01.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
697
/ коментарів 6

Нововолинець під прапором УНСО, заручившись підтримкою колишнього міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова, спрацювався із депутатом міськради Андрієм Бадзюнем від «Свободи». Мету союзу зрозуміти неважко – дискредитувати нову владу і завадити роботі команди мера Бориса Карпуса.

У фейсбуці організація УНСО Волинь (громадський рух націоналістичного спрямування) опублікувала допис, в якому йдеться, що Павло Троцковець – самозванець УНСО, який використовує символіку в своїх інтересах.

“Був помічений на мітингу проти підвищення тарифів. До організації немає ніякого відношення”, – йдеться в дописі.

Зауважимо, на мітингу чоловік із прапором УНСО поводив себе зверхньо, підбурюючи мирну акцію. Зазначимо, що попередньо акція анонсувалася, як аполітична. Такі ж пройшли в усіх регіонах країни, через підвищення вдвічі ціни на газ і як наслідок, тарифів.

Здобути собі політичних дивідендів вирішив Андрій Бадзюнь від “Свободи”, пліч о пліч з ним стояв та обмінювався фразами, самозванець УНСО Павло Троцковець. “На смітник”, “Ганьба” та інші подібні фрази лунали від нього.

Днями раніше, як пишуть у коментарях до допису УНСО Волинь, цього молодика помітили за розмовою у кафе із ексмером Сапожніковим.

“Тепер картинка складається, і зрозуміло, що Віталій Грабовський організував мітинг, а депутати ВО Свобода разом з “кукловодом” Сапожніковим перетворили цей мітинг на політичний шабаш”, – дописують до фото фейсбуці.

Інтернет-видання «БУГ» звернулося до обласної організації УНСО з проханням надати розлогий коментар щодо Павла Троцковця. Як пояснили, наразі проводиться перевірка в організації через останні події. З її результами згодом обіцяли ознайомити.




коментарів: 6
  1. В Україні карантин, всі заклади громадського харчування зачинені. То як могла відбутись бесіда у кафе?

  2. тепер всі хто критикує нинішнього мера – засланці сапожнікова,не смішіть, незрозуміла людина в кафе в футболці ,певно не зима на дворі

  3. Те що він ненавидить Карпуся Бориса знає певно пів міста, агітував ходив перед виборами не голосувати за нього

  4. Досить вже брехати. Працюйте. Покажіть свою роботу. Поганому танцюристу завжди щомь заважає. Хто вкакався – невістка. Перестагьте вже паплюжити людей. Ще б, ви, стільки зробили для міста . Гидко вже вас читати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер