<

Як не набрати вагу під час карантину: поради нововолинської тренерки Надії Самох

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 31.03.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В Україні триває вже третій тиждень карантину через пандемію коронавірусу. Усіх людей закликають бути вдома й обмежити своє перебування на вулиці. Від нудьги або через стрес ноги самі несуть до холодильника.

Як же не набрати зайвих кілограмів за час карантину? Про це у своїй сторінці в інстаграм написала тренер та нутриціолог Надія Самох.

Ви помітили, коли ми сидимо вдома, або працюємо в онлайн режимі, ми найчастіше стали переїдати. Начебто не голодні, а заточити щось завжди хочеться.

Десертам і смаколикам має місце бути, тільки якщо ми ведемо контроль БЖВ (білків, жирів, вуглеводів) і вписуємося в добовий калораж. При цьому, що важливо, не погіршуючи здоров’я і якість шкіри, волос.

Щоб не поправитися на карантині, ви повинні:

  • Або частіше рухатися (включайте будь-яку щоденну фізичну активність);
  • Або в умовах зниженої рухливості переглянути свій раціон, так як потреба в енергії зменшується, значить і їжі вам потрібно менше.

Усі хто хочуть вийти з карантину стрункими, а не викотитися кругом, беремо на замітку:

  • Перерахуйте КБЖВ свою норму / дефіцит і адаптуйте свій раціон. Формули і лічильники є достатньо і просторах інтернету.
  • Пийте більше звичайної води, трав’яних і фруктових чаїв, замість соків і кави.
  • Робіть корисні перекуси: горіхи, сухофрукти, овочеві чіпси, овочеві салати, фрукти, натуральні йогурти.
  • Більше включіть рухову побутову активність, знайдіть собі справи по дому, займіться спортом, наприклад тренуйтеся разом зі мною щодня і прямих ефірах.

Пам’ятайте, вся їжа калорійна, більше або менше. Об’їстися можна і фастфудами і правильними чистими продуктами. Тому в усьому має бути міра.

“Я прошу вас не об’їдатися і не валятися на диванах, інакше після карантину вам буде вкрай складно прийти в форму”- написала Надія Самох.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа