<

Як на застарілій техніці 80-х років доводиться чистити дороги: мер Нововолинська розповів про боротьбу з негодою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 11.02.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ коментарів 11

11-го лютого посилилися снігопади. Про розчищення доріг Нововолинської громади та стан техніки розповів під час пресконференції міський голова Борис Карпус.

Як розповідає мер, техніка працює цілодобо третю добу. Однак труднощі виникають із тим, що вона застаріла та постійно потребує ремонту.

«Є грейдери з 83-го і 92-го року, трактори 87-го 89-го років. Є звичайно три одиниці техніки, які закуплені після 2010-го, але цього критично не вистачає.

Безгосподарність та злочинна бездіяльність попередньої влади призвела до того, що ми майже 100 тисяч гривень витрачаємо на очистку, щоб залучити додаткові сили», – розповідає Карпус.

ВУКГ задіює до прибирання вулиць приватних підприємців, які працюють на своїй техніці.

Борис Карпус розповів, що техніка міста змушена виїжджати до сіл громади, але ніхто з попередників не працював над тим, що, коли приєднаються населені пункти, взимку виникне питання очистки доріг. Мер Нововолинська висловив подяку місцевим підприємцям, зокрема з Грибовиці, які долучилися до прибирання снігу.

У Нововолинську також планують знову влаштувати «снігову толоку».

Міський голова зауважив, що є скарги щодо переповнених смітників і цю проблему вже вирішують. З цього приводу є співпраця із Нововолинськводоканалом, який надає свою техніку і розчищає під’їзди до контейнерів зі сміттям.




коментарів: 11
  1. Техніка це добре але за останні дні не бачив в Нововолинську жодного двірника з лопатою це як на мене дивно

  2. На 15 м-н є такі двори що не разу Ваша Техніка і не приїзжала.люди самостійно чистять але такі виїзди з двору завдовжки 100 і більше метрів то вибачте не камінний вік в нас.

  3. Та перстаньте скиглити, прекрасна зима. Давно такого не було, насолоджуйтось моментом, це навіть прикольно полазити через сніжні завали. Я вже забув коли останній раз спав в кучугурі…

  4. Ну так може потрібні кадрові зміни?я про комунальне господарство веду мову,не лише попередній мер повинен про таке думати,пряма вина директора комунальщиків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок