<

Як “Кроноспан” впливає на екологію? Активісти вимагають відповіді від нововолинської влади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 25.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 6

Відповідне звернення передав міському голові Нововолинська голова правління Асоціації ОСББ “Містечко” Руслан Влодарчик. Активіст цікавиться впливом “Кроноспану” на екологію міста.

Люди занепокоєні викидом шкідливих випарів у повітря, адже, подейкують, фільтрів з очищення від формальдегіду на підприємстві немає і ніколи не було, так як на час відкриття технологічний процес  на підприємстві не передбачає наявності фільтрів, які би здійснювали очистку повітря.

Руслан Влодарчик просить долучитись до його ініціативи всіх небайдужих мешканців міста, адже від активності громади залежить:
-чи зменшиться онкозахворюваність в місті (сьогодні Нововолинськ лідирує у Волинській області за результатами виявлення онкологічних хвороб);
-якою буде екологічна ситуація в місті;
-здоров’я ваших рідних, близьких, дітей;
-чи зменшаться хвороби лор-органів (горло, ніс);

Через непрозору діяльність керівництва заводу, як і місцевої влади, з кожним роком населення хворітиме більше, вирубуватимуться ліси, що може привезти до природних катаклізмів.

Щоб наші діти не зверталися з питаннями, що було особисто вами зроблено для того, аби зупинити цей руйнівний екологічний процес, краще це запитання поставити зараз людям, які безпосередньо мають вплив на роботу підприємства, – вважає Руслан Влодарчик.




коментарів: 6
  1. Взагалі таке підприємство повинно знаходитися поза межами міста. У нас як завжди побудують підприємство з такими шкідливими умовами,що все місто має проблеми зі здоровям. Зате ми створили нові робочі місця

  2. Владарчик, ти подивись яка антисанітарія в твоїх підїздах, скільки дохлих голубів на кришах та горищах будинків твого ОСББ, наведи порядок, а тоді кричи про онкозахворюваність та хвороби лор-органів. А так, це все піар недополітика, який програв округ депутату, який навіть там не живе – Льоня Красава! Забув про викиди, Владарчик бери своїх активістів і гайда на ливарний, що на заводі СТО і незабудь проконтролювати скільки ж там фільтрів встановлено.

  3. Дійсно,фільтри в них не працюють,або їх немає взагалі.Вже неодноразово зранку встаю,а на машині видно дрібнесенькі опилки,ми ж цим всим дихаємо!(Проживаю на вулиці Луцькій)

  4. а яким тут місцем недополітик і ОСББ….якщо ти такий мудрий “радикал”то чому сам не піднімаєш важливих питань,які стосуються нашого міста.Ото одне,що тільки і вмієте,то “обсирати”,а самі сидите і нічого не робите! Я рахую,що не місце такому підприємству у межах міста,тому що жахливе повітря і ми всі від цього страждаємо….що має навпаки бути!

    • Такі *радикали* добре навчились тільки підігравати владі.Голуби тому і дохнуть,що є шкідливі викиди.І КРОНОСПАН відкрили не заради робочих місць,а тому ,що найшли як обійти екологічні вимоги.А хто посприяв -ви і самі знаєте.Є в Білорусі містечко,Сморгонь називається.І є в них такий самий КРОНОСПАН.А от зарплата інша,ще три роки назад до 1000 доларів була.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа