<

Як гриби після дощу: реклама наркотиків у Нововолинську продовжує з’являтися і нікому не заважає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 17.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарі 24

Тиждень тому, 10-го грудня, інтернет-видання «БУГ» писало про те, що у Нововолинську з’явилися написи з рекламою наркотиків. Журналісти та читачі виявили нові написи на стінах, а старі так і лишилися, замальовувати їх ніхто не поспішає.

Написи з електронною адресою, де можна придбати наркотики за схемою вуличних «закладок», один за одним з’являються в місті. Поліцію було повідомлено про їх появу. Та й сама публікація тривалий час майоріла на головній сторінці сайту «БУГ» і була поширена іншими виданнями.

На жаль, нікого це не хвилює, адже реклама наркотиків, які продають через телеграм-канал, так і лишається на вулицях Нововолинська і разом з тим, додаються нові записи. В повідомленнях, які опубліковані в меседжері Телеграм міститься інформація про те, що для того, щоб отримати «дозу», потрібно нанести певну кількість нових написів по місту. Тому й не дивно, що вони з’являються, як гриби після дощу.

Реклама про продаж наркотиків у центрі міста, поруч школа-колегіум та центр дитячо-юнацької творчості
Реклама про продаж наркотиків на автостанції Нововолинська

А ось коли розмалювали реставрований та пофарбований цієї осені фасад стадіону, який знаходиться під вікнами мерії, то в той же день його оперативно зафарбували.

Можна зробити кілька висновків – поява написів з кримінальним підтекстом більше насторожує, ніж продаж наркотиків, напис в занедбаному парку на новенькому білосніжному фасаді неподалік міської ради не дуже прикрашає місто чи ще якісь причини оперативного реагування на розфарбовані стіни. 

А тим часом читачі «БУГу» роками пишуть про наркоторговців та “точки”. У місті близько 20-ти місць, де можна придбати наркотичні речовини. Можливо тому поява записів у Нововолинську нічим не здивувала ні поліцію, ні міську владу і вони далі поширюються містом.

Реклама про продаж наркотиків неподалік Нововолинського електромеханічного коледжу

Якщо ж читачі помітять подібні по місту, прохання робити фото та присилати на електронну пошту інтернет-видання «БУГ» bugorgua@gmail.com або ж у повідомленні на нашій сторінці в фейсбук

Звертаємося до читачів: знаєте місця, де роз­повсюджують наркотики, або осіб, які це роблять? – просимо нас повідомляти. Для цього потрібно заповнити форму, в якій вказати інформацію, якою володієте. За бажанням можете залишати контактні дані для подальшого спілкування із нами. Анонімність і конфіденційність гарантуємо.




коментарів: 24
  1. спочатку гральні автомати, тепер це. очевидно ніхто причинно наслідкові звязки не бачить.

  2. хоч би одному пійманому писаці балона в сраку випшикали та потім заставили всі надписи по цілому місту вичистити- може б інші боялися. А то дебіли вже задрали

  3. хоч би одного спіймали та того балона в сраку випшикали, інші б може боялися

  4. А ніде біля тих приміщень камер нема,можливо буде видно хто.Бо це вже переходить за всі межі

  5. до того ж заставити й інші надписи вичистити , але з нашими гуманними законами ніхто тим паскудам не буде заважати. . Не здивуюсь якщо хтось з ментів ще й з тими рекламними агентами в долі

  6. напевно, е двi европи – одна з пiдарами i наркотою, а друга без. Коли йдеш в европу, головне прийти в ту, яку вибрав. Як не помилитися ?

  7. Наркота є чудовим способом природного відбору. Бухайте, паліть, мажтеся – здихайте, і світ лише кращім без вас стане.

    • …прально ! наркоту – в школи ! а хто виживе до кінця навчання утворить нову арійську… тьфу ти, українську націю надлюдей !

  8. Нічого не поняв, незрозумілий домен, в чому суть тих написів якшо це не є ні електронною адресою ні сайтом. Я написів не бачив але знаю шо починаючи з собачки нікуди не зайдеш і нікому навіть не напишеш

  9. Сталін-Берія-ГУЛАГ? Маєте на стіні портрет Петра Івановича Магго? Шановний товариш Кім Чен Ин чекає у гості

    Надлюдина – дурниця, арійськість – єресь. Потрібні нормальні Люди, а не гомо совєтікуси

    • у совєтікусів наркоту тільки маргинали вживали, а народ про неї тільки краєм вуха чув.
      Нормальні – це ті, які під наркотою не зламаються ? Ви мабуль з таких ? Можна з вас ікону намалювати ?

  10. совєти розмангіналивши муспільство, винищенням традицій і кращих з людей і породили це кримінальна-наркоманське середовище, самі морфійними наріками були. Така тіпа велика держава була а тіпа криміналітет не вижила, а тому , що він був частиною системи тотального гноблення громадянського суспільства і в нас проявився в політиці в смотрящих і тітушках. І нєхір тут націю нашу приплітати москальські підстилки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер