<

Як голосували мешканці Нововолинська на місцевих виборах: фоторепортаж. Явка на 16:00 – 26,12%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 25.10.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

25-го жовтня нововолинці обирають місцеву владу: голосують за депутатів міської, обласної, районної рад і за міського голову.

Явка виборців станом на 12:00 у Нововолинську була 12,31%. Загальна кількість виборців – 40 670, проголосували станом на 12:00 – 5 011.

Станом на 16:00 явка склала 26,12% (10 624 виборців).

Аби не було скупчення у приміщеннях, бажаючих проголосувати пропускають згідно черги. Люди очікують на вулиці. На дільницях є антисептики, виборцям роблять скринінг температури тіла, та просять їх дотримуватися безпечної дистанції.

Як розповіла журналістам голова ДВК в ліцеї №1, на дільниці був випадок, що приїхавши з Польщі, людина прийшла голосувати і не знайшла себе у списку виборців. На жаль, проголосувати не змогла. Додала, інший виборець зіпсував бюлетень і йому видали новий. Голова розповіла, що декілька людей, у яких виявили підвищену температуру, голосували в окремій кабінці.

Читайте також: У Нововолинську чоловік намагався голосувати поза кабінкою

Багато виборців витрачали чимало часу, аби розібратися в нових бюлетенях та правилах голосування. Особливо старше покоління, та й молоді знадобилося ретельно вичитувати інформацію.

Варто зауважити, що на ДВК відсутня інформація про кандидатів на посаду голови, однак як розповів голова ТВК Віктор Порплиця, вона не є обов’язковою. Матеріали із кандидатами на посаду депутатів рад є на кожній дільниці. Єдине, зауважує Порплиця, є випадки, що люди забирають їх з собою. На дільницю, яка розташована в Тернопільському університеті, уже підвозили нові матеріали про кандидатів.

БУГ слідкує за днем виборів. Усю інформацію знайдете тут: День виборів: інформаційний марафон БУГ.

Як голосували нововолинці – фоторепортаж:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа